Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Džastins Bībers uzdāvina sev villu par astoņiem miljoniem

© Scanpix

Tīņu popmūzikas elkam Džastinam Bīberam vairs nedraud balss lūzums, un bērnišķīgā ponija frizūra pieder pagātnei. Tā vietā viņam tagad ir draudzene, smokings, elektroautomobilis un 8 miljonus eiro vērta villa.

Bībers kļuvis pieaudzis, ja precīzāk – pilngadīgs: 1. martā viņš svinēja savu 18. dzimšanas dienu.

Pretendē uz Maikla Džeksona līmeni

Pirms pieciem gadiem sīciņais kanādiešu puisēns Džastins Bībers ar zēnu kora dalībnieka tipisko balstiņu apgrieza kājām gaisā internetu – «Bībera drudzis» pārņēma teju visu zemeslodi. Protams, daudzi paredzēja jaunajai zvaigznei tikpat ātru norietu, tomēr Bībers nekur nav pazudis un joprojām ir devītā viļņa virsotnē. «Gribu attīstīties tālāk un kļūt par ievērojamāko dziedātāju,» Bībers skaidro izdevumam «V Magazine». «Par pašu izcilāko dziedātāju es uzskatu Maiklu Džeksonu. Ja es varētu sasniegt viņa līmeni…»

Līdz šim viss gājis kā pa diedziņu. Bībera debijas albums «My World» (2009) izpelnījās platīna albuma statusu Amerikā, «My World 2.0» sasniedza topa augšgalu, dziesmas «Baby» videoklipu dažu mēnešu laikā interneta vietnē «YouTube» noskatījās vairāk nekā 250 miljoni interesentu, bet pērn decembrī viņš sasniedza rekordu, pirmajā nedēļā pārdodot 210 000 jaunā Ziemassvētku albuma «Under The Mistletoe» eksemplāru, kļūstot par pirmo vīriešu kārtas mākslinieku pēdējo 55 gadu laikā, kura Ziemassvētku ieraksts pirmajā izdošanas nedēļā uzreiz iekaro «Billboard 200» pirmo vietu.

Kā jaunais dziedātājs turpmāk tiks galā ar slavu, rādīs laiks, bet maz ticams, ka, kļūstot pilngadīgs, Bībers varētu mainīt savu «labā zēna» imidžu un pievērsties uzdzīvei, narkotikām un alkoholam. Pagaidām nekas par to neliecina, turklāt viņam līdzās ir divas tādas sievietes kā draudzene Selēna Gomesa un gādīgā māmiņa, kura seko līdzi sava dēla gaitām.

Menedžera 100 000 dolāru vērtā dāvana

Savu 18. dzimšanas dienu Bībers gan atzīmēja bez savas draudzenes Selēnas Gomesas, bet ar pilnīgi jaunu luksusa klases automobili, kuru Elenas Dedženeresas sarunu šova laikā uzdāvināja viņa menedžeris Skūters Brauns. «Tu tiešām smagi strādā,» pasniedzot dārgo dāvanu, teica Brauns. «Es vienmēr tev esmu teicis, lai neaizraujies ar ekskluzīvām mantām, jo tu jau zini, ka tās nav mums galvenais. Esi vienkāršs, esi vienkāršs… Un redzi, pats esmu šo noteikumu lauzis!» 100 000 dolāru vērtais hibrīdauto «Fisker Karma» darbojas ar saules baterijām un sešās sekundēs spēj sasniegt 96,5 km/h lielu ātrumu. Automašīnas maksimālais ātrums ir 200 km/h. «Mēs vēlējāmies, lai vienmēr esi videi draudzīgs. Tā kā tev patīk mašīnas, mēs gribējām būt droši, ka arī uz lielceļa tu vienmēr būsi videi draudzīgs. Tādēļ mēs nolēmām pasniegt tev auto, kas ļaus tev izcelties.» «Fisker Karma» papildinās dziedātāja auto parku, kurā jau ir «Range Rover», «Cadillac» un «Ferrari».

Jauneklis apdāvina arī pats sevi

Sasniedzot pilngadību, Bībers arī atļāvies sev uzdāvināt varenu villu ar iespaidīgu dzīvojamo istabu, milzīgu atklātu virtuvi, piecām guļamistabām, astoņām vannas istabām un personīgo kinozāli. 2006. gadā celtās ēkas «rozīnīte» ir baseins un milzīga jumta terase. Dziedātāja jaunais astoņus miljonus eiro vērtais īpašums atrodas Holivudas kalnos – kaimiņos Dženiferas Anistones, Toma Krūza un Deivida Bekhema villām. Tiesa, ievākties jaunajā īpašumā dziedātājs varēs tikai pēc tam, kad ēku atbrīvos tās iepriekšējais īrnieks Eštons Kačers, kurš ēku bija noīrējis pērn novembrī, tas ir, mēnesi pēc šķiršanās no Demijas Mūras. Seriāla «Divarpus vīri» zvaigzne mēnesī maksājis par īri 38 000 eiro.

No 870 kvadrātmetrus plašās stiklā celtās ēkas paveras brīnišķīgs skats uz Holivudas kalniem un ezeriem.

Šķiežas ar miljoniem, pērkot mājas

Izskatās, nekustamo īpašumu krīze viņpus okeāna jau pieder vakardienai, vismaz luksusa cenu kategorijā. Pavisam nesen jaunu ģimenes ligzdiņu par 20 miljoniem eiro iegādājās topmodele Žizele Bundhena un viņas vīrs amerikāņu futbolists Toms Bredijs. No līdzīgām summām par saviem īpašumiem šķīrušies arī Vils Smits, Dženifera Anistone, Toms Krūzs un Deivids Bekhems. 2011. gada nogalē pie 80 miljonu dolāru vērta īpašuma Losandželosas ekskluzīvajā Holmbihilsas rajonā tikusi 22 gadus vecā F1 mantiniece Petra Eklstone. Viņas tēvs Bērnijs Eklstons iegādājies meitai mirušā TV producenta Ārona Spellinga savrupmāju. Tiesa, arī Holivudā nekustamo īpašumu tirgū ir sasniegta zināma robeža: joprojām tukšs ir dārgākais Losandželosas īpašums, leģendārā amerikāņu avīžu magnāta Viljama Randolfa ēka. Līdz šim nav atradies neviens pircējs, kurš būtu gatavs par to maksāt 165 miljonus dolāru.