Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Šomase sarīko vīriešu striptīzu, Lienei Candy jaunas attiecības

© F64

Viena no jautrākajām jaunā gada sagaidīšanas ballītēm norisinājās vien dažpadsmit metru attālumā no Brīvības pieminekļa, kultūras namā «Pie Labvēlīgā tipa»: te uzstājās dziedātājas LieneCandy, Liene Šomase un Jenny May, tika rīkotas dažādas atrakcijas un ballītes gars valdīja jau stundu pirms pusnakts.

Pirmā uz kluba skatuves dēļiem kāpa Liene Šomase, kura savu uzstāšanos beidza tieši desmit minūtes pirms gadu mijas un vēl paguva sarīkot 2011. gadā pēdējo vīriešu striptīzu, ballīti noslēdza Jenny May (Maija Stuģe), kura pirms tam vēl paguva uzstāties miljonāru Loevu rīkotajā pasākumā «Grand Palace Hotel», bet abām pa vidu publiku priecēja LieneCandy (Liene Greifane), kas nepilnu stundu garo uzstāšanos sāka ap vieniem naktī. Kopā ar viņu burziņā bija arī dziedātājas jaunais draugs, amerikānis Metjū Batlers, kuru dziedātāja sastapusi, uzturoties Amerikā. Šobrīd abu attiecības esot sākuma fāzē, tāpēc pāris vairās no preses uzmanības.

Lienes Šomases uzstāšanās beidzās desmit minūtes pirms gadu mijas, un šo izdevību dziedātāja izmantoja, noorganizējot gada pēdējo striptīzu. Uz skatuves tika uzaicināti trīs brīvprātīgie, un Šomase sāka dziedāt par striptīza himnu dēvēto Džo Kokera hitu «You Can Leave Your Hat On». Sākumā brīvprātīgos nācās nedaudz iedrošināt, bet vēlāk jau viss aizritēja gludi.

Jenny May gadu miju sagaidīja ballītē ar miljonāriem Loeviem un citiem elitāriem viesiem «Grand Palace Hotel» telpās, kur beidza uzstāties pēc diviem naktī un varēja doties dziedāt uz kultūras namu «Pie Labvēlīgā tipa». Līdz ar jauna gada sākšanos dziedātājai ir arī vairākas apņemšanās: «Svarīgākā, protams, ir būt labai māmiņai. Vēl ir apņemšanās nepiekrist dažādām nepārdomātām avantūrām, kas var vēlāk atspēlēties. Un noteikti esmu apņēmības pilna būt vēl labāka dziedātāja un darīt visu, lai šis gads būtu veiksmīgs karjeras ziņā.»