Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Evija Sloka uz ballīti ierodas tieši no lidmašīnas

© F64

Uz Ziemassvētku brīvdienām no mācībām Londonā dzimtenē ieradusies dziedātāja Evija Sloka. Pa taisno no lidmašīnas viņa devās uz LNT šovu «OKartes skatuve», kur klausītājiem atrādīja savu jaunāko dziesmu. Pēc fināla meitene kopā ar šova dalībniekiem devās uz ballīti.

Jaunā dziedātāja Evija Sloka ballītē jokoja, ka vēsture atkārtojas: pirms gada pēc trīs mēnešu ilgas prombūtnes no mājām, kas tika pavadīti šovā «O!Kartes akadēmija», beidzoties šova ballītei, viņa atkal bija mājās. Arī tagad ārpus mājām pavadīti aptuveni trīs mēneši, tikai šoreiz jau mācībās Lielbritānijā, bet šova noslēguma ballīte atkal netika izlaista. «Šī ir pirmā ballīte daudzu mēnešu garumā. Man ir prieks satikt draugus un kaut īsu mirkli atpūsties. Mācīties ir interesanti, bet tajā pašā laikā ļoti grūti. Turklāt man vēl ir viesmīles darbs, un tas nav tas pats, kas būt uz skatuves,» atzina Evija.

Tiesa, ciemošanās mājās Evijai šoreiz sanāks visai īsa, jo jau 27. decembrī viņa atgriezīsies Lielbritānijā. Evija mācās Gilfordas Modernās mūzikas akadēmijā. «Es tur apgūstu vokālu un studēju mūzikas biznesu. Lielbritānijā mūzikas industrija ir daudz varenāka nekā šeit, tāpēc par mūzikas biznesu esmu uzzinājusi daudz ko jaunu. Ļoti uzcītīgi pilnveidoju arī savu vokālu,» stāstīja Evija. Paralēli mācībām Evija strādā par viesmīli, taču pēc jaunā gada cer atrast iespēju Lielbritānijā būt uz skatuves. «Es mācos mūziku, jo tā ir visa mana dzīve. Tagad esmu iekrājusi naudu labai ģitārai un ceru sākt uzstāties kaut kur Lielbritānijā,» teica Evija. Pašlaik viņa turpina darbu pie pirmā solo albuma un mēģina startēt dažādos starptautiskos konkursos. «Es biju iesniegusi dziesmu arī Eirovīzijas atlasei Latvijā, bet pat nezinu, vai tā tika tālāk vai ne,» atzina Evija.

PIRMAIS BURZIŅŠ

Šī bija pirmā reize trīs mēnešu laikā, kad dziedātāja Evija Sloka varēja mierīgi atpūsties kādā ballītē – Lielbritānijā meitenes dzīve bija pakārtota tikai mācībām un viesmīles darbam.