Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Didzis Bordo atpūšas kopā ar bijušo draudzeni

© Vakara Ziņas

Gustavo albuma prezentācijas pasākumā mūzikas bārā «Sunset Melody» parādījās arī «okartists» Didzis Bordo, kas, daudziem par pārsteigumu, visai draudzīgi čaloja ar savu bijušo draudzeni Maiju.

Pirms pāris gadiem «Gain Fast» basģitārists Didzis Bardovskis, kas tagad zināms kā šova «OKartes skatuve» dalībnieks Didzis Bordo, kopā ar šīs grupas menedžeri, bijušo basģitārista Mārtiņa Burkevica sievu Maiju pārcēlās dzīvot uz Šanhaju Ķīnā. Uz īsu brīdi iegriežoties Latvijā, abi pašķīrās, Didzis aizbrauca atpakaļ, bet Maija Burkevica palika tepat. Šovs vēlāk «pierunāja» Latvijā palikt arī Didzi.

Izrādās, ka arī Maija (viņa atguvusi savu kādreizējo uzvārdu – Mazanova) joprojām ir tepat, lai gan vēl vasarā kala plānus par prombraukšanu uz Melburnu. «Jā, gribēju aizbraukt, bet neaizbraucu un, paldies dievam, ka neaizbraucu,» »VZ« atzina Maija. Viņa strādā vīna bārā «Garage», kā arī nodarbojas ar dažādu pasākumu organizēšanu Spīķeros. Savulaik Maija ir piedalījusies arī «Talantu fabrikā» un mūzikai nav metusi mieru – esot pat iedziedāta dziesma, kurai tekstu rakstījis Rolands Ūdris. Kādas attiecības tagad ar Didzi? «Nu kā, re, kur viņš ir, tepat blakus!» jokoja Maija, kurai ar savu bijušo joprojām esot labas un draudzīgas attiecības.