Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Maija Silova atgriezīsies ekrānos

© F64

Šarmantā stila eksperte Maija Silova pagājušajā nedēļā bija šova «OKartes skatuve» žūrijā, bet pēc tam devās uz «Kino Club» notiekošo radio «Spin FM» ballīti.

Kaut arī šobrīd Silova ir pazudusi no televīzijas ekrāniem, darba viņai pietiek: Silova vāc kopā jaunu kolektīvu, lai jau nākamā gada sākumā atgrieztos TV ekrānos.

Neskatoties uz vēlo nakts stundu, Maija Silova neliedza sev to prieku panašķēties ar radio «Spin FM» dzimšanas dienas kūkas gabalu, jokojot, ka no rīta nāksies doties uz trenažieru zāli. Lai gan kādu laiku stila eksperte televīzijas ekrānos vairs nav manāma, bez darba viņa nesēž. «Šobrīd iet diezgan spraigi – meklēju jaunu radošo komandu, ar kuru kopā veidot radījumu,» »VZ« atklāja Silova. Raidījums, protams, būs par modi un stilu, taču tas būs citādāks nekā līdz šim LNT ekrānos redzētais «Stila akadēmija ar Maiju Silovu». «Man ir padomā veidot kaut ko nedaudz spraigāku. Tad jau redzēs, kā tas viss izskatīsies,» noslēpumaini teica Silova. Jaunā raidījuma debija gaidāma jau februāra vidū.