Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Skandālists Ivars mēģina izlūgties LNT žēlastību

© F64

Pēc »VZ« publikācijas par no šova «OKartes skatuve» padzītā dalībnieka Ivara Kļaviņa «mutes brūķēšanu» puisis attapās, ka tas viņam var maksāt 8000 latu. Jau žurnāla iznākšanas rītā puisis esot ieradies LNT telpās, lai atvainotos šova veidotājiem un izspruktu no soda.

«Es ne uz vienu neturu ļaunu prātu un vēlos nolīdzināt visus negludumus starp mani, LNT un «OKartes skatuves» dalībniekiem,» tā piektdienas pēcpusdienā savā profilā sociālajā tīklā twitter.com rakstīja no šova patriektais Ivars Kļaviņš. Izrādās, jau no rīta puisis bija ieradies šova «OKartes skatuve» dzīvoklī Elijas ielā 17. Ierašanās mērķis – kārtējo reizi atvainoties un lūgt piedošanu. Šoreiz puisis centās šova veidotājiem lūgt piedošanu par noslēgtā līguma nosacījumu neievērošanu un neatļautas informācijas sniegšanu medijiem.

»VZ« jau rakstīja par Kļaviņa lielo muti: ar pamatīgu skandālu no šova izmestais dalībnieks metās dalīties savā aizvainojumā pret LNT ar presi, atklājot šova līguma detaļas, cita starpā pieminot to, ka viņš ir gatavs piedalīties arī citu telekompāniju šovos, tikai šādā gadījumā nāksies samaksāt 8000 latu sodu, jo Ivara līgums paredz divus gadus pēc šova nesadarboties ar konkurējošām kompānijām. Šova producenti »VZ« jau iepriekš apstiprināja, ka ar Kļaviņa jautājumu nodarbojas juristi, pēc kuru atzinuma arī būs skaidrs, kādas soda sankcijas sagaida jauno skandālistu. Viņa viesošanās LNT mītnē šo nostāju nav mainījusi. «Arī esot šovā, Ivars atvainojās vismaz trīs reizes dienā. Šis ir nopietns jautājums, kas saistās ar līgumu pārkāpšanu. Jautājumu aizvien izskata juristi, un es šaubos, ka viņa ierašanās šajā sakarā ko varētu mīkstināt,» pilnīgi loģiski norādīja šova producente Ilze Jansone.