Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"OKartes skatuves" mīlas pāri – triks uzmanības piesaistīšanai

© F64

Kaut arī šovā «OKartes skatuve» tiek piesaukti četri tur izveidojušies mīlas pāri, reālajā dzīvē mīlnieku statusam atbilst vien grupas «Jātnieki» dalībniece Sabīne Berezina un grupas «Četri vēji» puisis Kristaps Pujāts.

Prom no šova, prom no sirds

Aizvadītajā sestdienā pēc šova «OKartes skatuve» koncerta visi dalībnieki kopā ar šova producentiem devās ballēties uz klubu «Dstyle», pirmoreiz tiekot visi kopā ārpus šova sienām. Nonākot brīvsolī, teju nebūtībā zuda visi stāsti par šova mīlas pārīšiem: tā sauktie mīlnieki Ivars Kļaviņš un Inga Karpiča katrs atpūtās citā kompānijā, arī puišu grupas «Nu un» dalībnieks Didzis Bordo lielākoties uzturējās pie bāra vai sarunājās ar meitenēm, kamēr viņa simpātija no grupas «Zvaigžņu zagļi» Kristīne Pāže jeb Kiki metās trakulīgās dejās kopā ar kolēģi Martu Ritovu un viņas draugiem, savukārt par vēl vienu pāri dēvētos «Nu un» dalībnieku Elvi Elmani un «jātnieci» Aneti Volmani lielajā burzmā vispār nevarēja manīt.

Jūtas izrādījās stiprākas par prātu

Vienīgie, kas tiešām izmantoja iespēju gan iztrakoties, gan pamīlināties prom no TV kameru visur esošās acs, bija grupas «Jātnieki» dalībniece Sabīne Berezina un «Četru vēju» dalībnieks Kristaps Pujāts. «Jā, sākumā pati teicu, ka veidot attiecības šovā būtu stulbi un ka es savas simpātijas vai antipātijas neizrādītu kameru priekšā. Sanāca, ka laikam jūtas ir stiprākas par loģisko saprātu,» smejoties »VZ« atzina Sabīne. Pujāts viņai vizuāli atgādinot bijušo draugu un sākotnēji viņa bijusi pārliecināta, ka šis arī ir vienīgais simpātiju iemesls, taču nu abu starpā uzplaiksnījusi dzirkstelīte. «Nav jēga kaut ko slēpt vai noliegt. Mēs tiešām esam pāris,» apstiprināja Pujāts.

MĪĻOTAJAM VELTA DZIESMU

Dziedātāja Sabīne Berezina neslēpj, ka šovā izdarījusi to, ko vismazāk ir vēlējusies, proti, iemīlējusies. Par laimi, šīs jūtas meitenei tikai palīdzot, un aizvadītajā nedēļā viņa pat uzrakstīja dziesmu, kuru veltīja savam izredzētajam Kristapam Pujātam.

ATTIECĪBAS PALIEK ŠOVAM

Tiekot brīvsolī, par savu mīlestību kaut kā pilnībā aizmirsa Didzis Bordo un labprātāk ļāvās citu meiteņu uzmanības apliecinājumiem. Tikmēr tā sauktā Bordo mīļotā Kikī bija kā trešais ritenis savas grupas biedrenes Martas un viņas puiša kompānijā uz deju plača.

GALVENAIS IZCELTIES

Arī Ivars Kļaviņš, izskatās, ar savu grupas biedreni Ingu Karpiču ir pāris tikai vārdos, jo klubā puisis par varītēm centās sev pievērst fotogrāfu uzmanību, nevis uzkavējās savas tā saucamās draudzenes kompānijā. Dažādās jokainās izdarībās viņa sabiedrotais bija «Jātnieku» dalībnieks Rikardions (Rihards Millers).