Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"Okartisti'' pinas savās mīlas intrigās

© F64 Photo Agency

Nu jau mēnesi LNT ekrānos ir redzams šovs «OKartes skatuve». Šābrīža šova bilance ir rakstāma tikai skandālos: viens parādīts vidējais pirksts, viens kails loceklis, vienas kāzas, divas publiskās šķiršanās, divi mīlas pāri, viens striptīzs un «Kombuļu» Inese ekspertes lomā. Šausmu ieleja...

Taču skaļākais notikums šova laikā ir aizvadītās nedēļas balsojuma rezultātu paziņošanas process.

Sajauc aploksnes. It kā...

Aizvadītajā nedēļā mistiski norisinājās balsojuma rezultātu paziņošana šovā «OKartes skatuve»: kad raidījuma vadītāji Liene Bērziņa un Māris Grigalis jau bija tikuši līdz pusei ar dalībnieku nosaukšanu, uz īsu brīdi iestājās klusums, bet tad Grigalis paziņoja, ka tas bijis tikai... joks. Bērziņa mazliet «uzrēja» «OKartes» reklāmas tēlam un sāka saukt nu jau īstos balsojuma rezultātus. Vai tiešām televīzija reitingu dēļ ir gatava tik ciniski ņirgāties par dalībniekiem, lai pajokotos? Šādu jautājumu uzdeva daudzi televīzijas skatītāji. «Nē, tas nebija televīzijas joks, mēs tik ļauni neesam gatavi rīkoties pret dalībniekiem. Šova laikā notika tehniska problēma, par ko mēs visiem dalībniekiem jau atvainojāmies,» »VZ« teica šova producente Ilze Jansone.

Taisnojas: esot bijusi kļūda

Kā taisnojas šova organizatori, liktenīgā kļūda notikusi brīdī, kad raidījuma vadītājiem atnestas balsojuma rezultātu aploksnes. «Aploksnes tika paņemtas nepareizā secībā, un tā radās šis pārpratums, par ko mēs ļoti atvainojamies. Taču īstie rezultāti nevienu nesāpināja, jo šovā palika visi dalībnieki un nevienam nevajadzēja šovu pamest. Neraugoties uz to, ka «T-Band» palika pēdējā vietā, viņus jau bija pametis viens dalībnieks, tāpēc žūrija lēma nevienu neizbalsot,» taisnojās Jansone. Nez kas būtu noticis, ja balsošanas rezultāti būtu lēmuši par sliktu, piemēram, kaut vai «Jātniekiem»?! Šova producente ir pārliecināta, ka turpmāk šādas kļūmes vairs neatkārtosies, dalībniekiem un skatītājiem vairs nebūs jāpiedzīvo tik nepatīkami pārsteigumi.

Šova bilance vērtējama skandālos

Arī ikdienas gaitās šova dalībniekiem skatītāju uzmanību izdodas piesaistīt tikai ar skandāliem. Principā pats šovs sākās ar skandālu, kad grupas «Nu un» dalībnieks Nauris Brikmanis nolēma sarīkot kāzas ar «Kā viens» dalībnieci Ingu Karpiču. Abi nedaudz pabučojās, paspaidījās pa VIP istabiņu skatītājiem par prieku, turklāt vēl ar bērnišķīgiem jokiem savu greizsirdību centās izrādīt grupas «K1» dalībnieks Ivars Kļaviņš. Pēc nedēļas jaunajam vīram precēta vīrieša statuss apnika un pāris piedzīvoja nedaudz neveiklu publisko attiecību skaidrošanu. Jau pēc dažām dienām Karpiča sapārojās ar Kļaviņu, un nu abi par prieku šovam ir kļuvuši par pāri. Tiesa, šo attiecību peripetijas aizēnoja Didzis Bordo, kurš parādīja savu «mazo didzīti», kas saviļņoja šova dalībnieci Kristīni Pāži. Tas, protams, nepatika viņas draugam reālajā dzīvē Jānim: puisis ieradās skaidrot attiecības šova telpā un tika «pasūtīts». Tas vēl nav viss: «šovmeņi» turpina krustoties un pāroties. Nav tikai skaidrs, vai viņi šovā ieradās mūzikas vai citu pamatinstinktu dēļ?