Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Plēpe dziedāšanai nododas Baltijas jūrā

© Vakara Ziņas

Par vienu no lielākajiem pārsteigumiem tiem, kas devās kruīza ceļojumā ar Lauri Reiniku uz Stokholmu, bija otrās dienas šova programma: starp spāņu dejotājiem un leišu mūziķiem kā galvenā soliste uzstājās blondīne ar skatuves vārdu Victory, kura Latvijā pazīstama kā aktiera Rūdolfa Plēpja meita Viktorija.

Aktiera Rūdolfa Plēpja jaunākā meita Viktorija Plēpe preses uzmanības lokā nonāca, pateicoties dalībai šovos «Talantu fabrika» un «Talantu fabrikas Muzikālais Teātris». Pirms diviem gadiem dziedātāja piedalījās arī TV3 projektā «Koru kari», startējot Arņa Medņa kora sastāvā. Izrādās, ka bez darba Plēpe gluži nesēž un jau kādu laiku izklaidē cilvēkus uz kruīza kuģa «Romantik», kas dodas no Rīgas uz Stokholmu. «Viktorija ir viena no tām pašmāju māksliniecēm, ar kuru mums ir izveidojusies veiksmīga sadarbība, un viņa diezgan regulāri uzstājās uz «Tallink» kuģiem,» »VZ« stāstīja «Tallink» mārketinga direktore Baiba Muceniece.

Arī pati dziedātāja par darbu uz kuģa nesūdzas – publika esot gana atsaucīga. «Protams, ir prieks uzstāties, ja cilvēki ir smaidīgi un gatavi baudīt atpūtu,» teica Plēpe. Tiesa, ja salīdzina uzstāšanos uz kuģa ar pasākumiem uz sauszemes, nākas samierināties ar dažiem mīnusiem. «Ir jārēķinās ar to, ka pēc uzstāšanās nevari iekāpt mašīnā un doties uz mājām izgulēties. Tāda ir šā darba specifika, ka ir jāpaliek uz kuģa vairākas stundas. Tomēr pie visa pierod un, ja mūzika ir tas, kas patīk, nevar sūdzēties,» tā dziedātāja.