"Okartes skatuvē" zog, dzer, skandalējas un bildējas pliki

© Vakara Ziņas

Daļa no šovā «OKartes skatuve» esošās grupas K1 savu darbību plāno turpināt arī pēc tā, taču izskatās, ka latvju skatuvei labāk būtu iztikt bez šiem jauniešiem: grupas radošais prāts Ivars Kļaviņš par noteikumu pārkāpumiem izcieš kaut ko līdzīgu cietumsodam («okartistu» izpratnē), bet no šova jau izbalsotā Liene Brikouska mirkļa popularitātes dēļ bija gatava pozēt kaila.

Draud izslēgšana

Šova «OKartes skatuve» administrācija Ivaram Kļaviņam jeb Elias piemērojusi sodu, ieturot viņa šīs nedēļas honorāra daļu 80 latu apmērā. Pārkāpumu saraksts ir garš: klaja noteikumu ignorēšana, regulāra rīta rosmes kavēšana, pārtikas zagšana no citiem dalībniekiem, patvaļīga Rīgas kinostudijas (tur notiek koncerti) pamešana, kā arī alkohola lietošana iepriekš minētā pārkāpuma ietvaros. Saskaņā ar dalībnieku parakstīto līgumu par diviem pēdējiem pārkāpumiem ir piemērojama izslēgšana no šova, līdz ar to šis ir uzskatāms par pēdējo brīdinājumu, lai paliktu šova telpās. «Mēs pēc šova esam plānojuši turpināt darboties kopā – Liene [Brikouska], Inga [Karpiča] un es. Ierakstīsim jaunas dziesmas un vēl sevi parādīsim. Tiesa, pirmajās divās nedēļas es un Liene esam pabojājuši savu publisko tēlu, bet tagad darīsim visu, lai to uzlabotu,» vēl pirms kādas nedēļas, uzstājoties brīvdabas atpūtas parkā «Egle», »VZ« stāstīja Kļaviņš. Šai apņēmībai nebija ilgs mūžs...

Bez skandāliem nevar

Kamēr Kļaviņš izceļas ar visai bērnišķīgu uzvedību, viņa nākošās grupas līdere Brikouska slavas dēļ ir gatava izrādīt sevi visā krāšņumā. Pagājušās nedēļas sākumā meitene savā galerijā portālā draugiem.lv ievietoja savus kailfoto, kuros demonstrē pat pīrsingu ģenitālijās. Šobrīd fotogrāfijas no «draugiem» jau pazudušas, jo portāla administrācija tās uzskatīja pat par pārāk pornogrāfiskām. Nav gan izslēgts, ka fotogrāfijas ir viltojums: rūpīgāk ieskatoties, kakla proporcijas kontrastē ar galvas novietojumu. Visticamāk, tā vienkārši ir kolāža, kurā Brikouska kādas sievietes kailajam ķermenim «piekabinājusi» savu galvu.

Svarīgākais