Karstasinīga ''UgunsGrēka'' fane Melbārdim sabojā auto

© F64

Pirms pašmāju populārākā seriāla «UgunsGrēks» jaunās sezonas atklāšanas saistībā ar tā pielūdzēju izpausmēm nepatīkamos piedzīvojumos iekūlies bārmeņa Gunāra lomas atveidotājs aktieris Egils Melbārdis: kāda fane savās mīlas izpausmēs radījusi kaitējumu viņa mašīnai.

Nenomazgājama mīla

Šīs nedēļas nogalē ceļu pie skatītājiem sāks seriāla «UgunsGrēks» sestās sezonas jaunās sērijas, kurās viena no centrālajām lomām atkal būs arī Egilam Melbārdim – viņš atveido bārmeni Gunāru. Kā pastāstīja seriāla režisore Inta Gorodecka, jau pierādījies, ka skatītāji mīl savus varoņus, taču Gunāra jeb Melbārža gadījumā tas izpaudies pavisam interesantā veidā, proti, kāda fane (vai varbūt fans?) uz aktiera džipa stikla atstājusi mīlas vēstījumu, ko turklāt nav bijis iespējams nomazgāt – pēc sākotnējās pārbaudes secināts, ka tas darīts ar nagu laku.

Pielūdzēju iebiedēts

Melbārdis »VZ« apstiprināja, ka šāds negadījums tiešām noticis, turklāt jau pieminētais «mīlas vēstījums» esot tik noturīgs, ka daļa no tā joprojām manāma uz viņa auto. Uzraksts uz aktiera džipa parādījies pirms pāris nedēļām, kad viņš (kopā ar kolēģi Artūru Krūzkopu) vadījis Limbažu pilsētas svētkus. «Tur bija vārds «mīlu», tāpat dažādi smaidiņi un citas lietas. Nezinu, kā kāds zināja, ka tā ir mana mašīna – iespējams, kādu brīdi ieraudzīja, ka es pie tās gāju. Nepatīkama lieta,» sarunā ar »VZ« atzina Melbārdis. Viņš pat atteicās konkretizēt sava džipa marku vai kaut krāsu. «Negribu, lai vēl kāds censtos izdarīt kaut ko līdzīgu.»

Kolēģiem nav klājies labāk

Ne reizi vien savu atveidoto varoņu vietā nākas ciest aktieriem. »VZ« jau rakstīja, ka viena no visvairāk gānītajām aktrisēm «UgunsGrēkā» bija Anita Kvāla, kuras atveidotā Solveiga lielu daļu skatītāju nekādi nespēja atstāt vienaldzīgus. Kvālai internetā tika sūtītas vēstules par to, ka viņa ir kaka un vainojama Martas nāvē. Viņu skatītāji uz ielas apsaukājuši un pat rādījuši dūres. Arī aktieris Ainārs Ančevskis (seriālā advokāts Aleksis) ir stāstījis, ka viņu uz ielas ik pa laikam kāds nosauc par «slikto Aleksi» un pazīstami cilvēki puspajokam pat solījuši «ar kurpi pa muguru». Līdz ar iesaistīšanos seriālā kādu laiku viņu nelaipnāk apkalpojušas arī veikala kasierītes.

Savukārt aktierim Ģirtam Ķesterim, kurš seriālā iejūtas gan daktera Leona, gan viņa dvīņubrāļa Fēliksa lomās, skatītāji laiku pa laikam nākuši klāt uz ielas un aicinājuši sakārtot ģimenes dzīvi, nedarīt pāri savām sievietēm un padomāt par bērniem,

Atpazīstamības sekas bauda arī Jakovs Rafalsons (seriālā – Vadims). Vēl «Neprāta cenas» laikā bija situācija, kad visi Vadima konti tika iesaldēti, un tajā laikā aktieris devies uz «Baltic Beach Hotel» baseinu. Papeldējis, padzēris tēju un sniedzis oficiantam savu kredītkarti, lai norēķinātos. Viņš pilnīgi nopietni jautā: «Vai jūs zināt, ka jūsu konts ir iesaldēts?». Realitāte ar seriāla notikumiem sajukusi arī tirgus darbiniekiem, kad Rafalsons sveiks un vesels ieradies nopirkt zivis, bet seriālā tajā laikā Vadims bija it kā nošauts. Pārdevējas bijušas šokā, ka aktieris ir dzīvs. Savukārt nu jau aizsaulē aizgājušais Edgara un Oto lomas atveidotājs Mārtiņš Freimanis savulaik sarunā ar »VZ« skumji atzina, ka bērni nezina, kas tas Freimanis tāds ir, taču pavisam noteikti atpazīst Oto, bet tantiņas viņam Edgara lomas atveidošanas laikā nākušas klāt un dusmīgi stāstījušas, ka Marta viņu krāpj.

Svarīgākais