Kargina, Sadauska un Haritonovs ballējas Krutoja dzimšanas dienas ballītē

© F64

Kas gan būtu festivāls «Jaunais vilnis» bez Krievijas komponista Igora Krutoja dzimšanas dienas ballītes!

Arī šogad 29. jūlijā, dziļā vakarpusē, prominences steidzās uz Lielupes krastā esošo restorānu «La Riva», lai pagozētos «viļņa» līdera 57. gadadienas ballītē. No mūsējiem uz to gan bija lūgts tikai retais.

Kādreiz par reketa karali dēvētais Ivans Haritonovs uz pasākumu ieradās kopā ar kādu krāšņa paskata blondīni. Krutojam dzimšanas dienā abi dāvāja porcelāna statueti.

Ar 57 rozēm draugu dzimšanas dienā ieradās sveikt dziedātājs Valērijs Ļeontjevs.

Allas Pugačovas meita dziedātāja Kristīna Orbakaite kopā ar vīru Mihailu Zemcovu rožu pušķi bija sarūpējuši arī Igora Krutoja sievai Olgai.

JUDAŠKINS UZDZĪVO

Viens no pirmajiem uz ballīti ieradās slavenākais Krievijas modes mākslinieks Valentīns Judaškins ar sievu Marinu. Tiesa, ballītes karstumā Judaškins par savu mīļoto aizmirsa un nodevās jautrībai pie primadonnas galdiņa.

BALLĪTE VAR SĀKTIES

Saviesīgās sarunās, malkojot sākumā vīnu, pēcāk daudz stiprākus dzērienus, kavējās dziedātājs Filips Kirkorovs (pirmais no labās), humorists Maksims Galkins, primadonna Alla Pugačova un modes mākslinieks Valentīns Judaškins. Pēcāk, sadzerot ar dziedātāju Valēriju Ļeontjevu, primadonna uzvilka arī kādu cigarešu dūmu.

SATIEKAS MĀTE UN MEITA

Aktīvi dejojot, vienā brīdi sastapās Alla Pugačova un viņas mīļotais vīrietis Maksims Galkins ar primadonnas meitu Kristīnu Orbakaiti un viņas jauno vīru Mihailu Zemcovu. Māte ar meitu pārmija dažus vārdus un turpināja dejot.

PĒDĒJAIS VIESIS

Ballīte jau ritēja pilnā sparā un liela daļa viesu bija devušies prom, kad Krutoju sveikt dzimšanas dienā ieradās politiķu pāris Ainārs un Inese Šleseri.

Nedaudz pēc diviem naktī «Jaunā viļņa» mūza Alla Pugačova jau bija manāmi sagurusi, tika iesēdināta rozā krāsas limuzīnā un vesta gulēt. Savukārt viņas mīļotais vīrietis Maksims Galkins turpināja ballēties līdz rītam.

Kā nākamā mājup tika vizināta komponista Igora Krutoja mamma Svetlana. Sieviete bija gana mundra, tomēr saviem spēkiem nostāvēt uz kājām viņai bija pagrūtāks uzdevums.

BALLĒJAS MEITAS VIETĀ

Šobrīd Ksenija Sobčaka ar ballītēm esot «uz jūs», taču viņas vietā nakts dzīvi labprāt baudīja mamma, Krievijas Federācijas padomes locekle Ludmila Narusova. Ik pa laikam sieviete iznāca no restorāna «La Riva» paelpot svaigu gaisu vai uzvilkt kādu dūmu.

MERSEDESU KARALIENE

Ap trijiem ballītes norises vietu pameta viena no retajām pašmāju miljonārēm, kas bija lūgta uz šīm svinībām, Benita Sadauska ar draugu Jakovu.

KARGINA NOVECOJUSI

Ja kādreizējais «Parex» impērijas valdnieks Valērijs Kargins ar savu jauno ģimeni rēgojās teju katrā «Jaunā viļņa» koncertā, viņa šķirtene Tatjana Kargina koncertos nebija manāma, toties viņa līdz trijiem naktī ballējās komponista Igora Krutoja dzimšanas dienas svinībās.

KRIEVU VARASVĪRI

Bijušais Krievijas premjerministrs Mihails Kasjanovs nelaida garām iespēju, paballēties restorānā «La Riva». Arī komponista dzimšanas dienā Kasjanovs te uzturējās līdz pat agram rītam.

VELK UZ MIEGU

Dziedātājs Nikolajs Baskovs ieradās tieši uz Krutoja dzimšanas dienas svinībām. Viņš ballītē visai aktīvi lietoja alkoholu un sākumā koķetēja ar dziedātāju Irinu Allegrovu. Tā kā saruna bija neauglīga, dziedātājs devās dejot ar televīzijas dīvu Ļeru Kudrjavcevu. Blondīnei nācās pielietot balss spēku, lai manāmi sagurušais Baskovs nemēģinātu nosnausties, kā spilvenu izmantojot viņas krūtis.

Svarīgākais