Čižikam attiecības ar ekspremjera brāļameitu

© F64

Liepājā notiekošā festivāla «Summer Sound» laikā pašmāju labākā hiphopa meistara Gustavo tuvākais draugs Čižiks bija manāms kādas simpātiskas blondīnes sabiedrībā.

Izrādās, ka tā ir žurnāliste Sanda Krasta, ar kuru mūziķi jau pasen saista tuvākas attiecības.

Draugs un radinieks

Savulaik latvju mūzikā īstu revolūciju izraisīja repa grupa «Fact», kuras sastāvā bija gan Gustavo (Gustavs Butelis), gan Ozols (Ģirts Rozentāls), gan arī popularitāti ne tik ļoti alkstošais Čižiks (Aivars Čivželis). Tieši ar pēdējo Gustavo vienoja ciešākas draudzības saites (abi Vecrīgā pat īrēja vienu dzīvoklīti), kas nav zudušas joprojām, turklāt Čižiks ir arī repera māsas Annas meitiņas tēvs. Gustavo draugs ar viņa māsu joprojām esot labos draugos, lai gan jau sen nav kopā. Annas Buteles meitai Umai ir jau seši gadi.

Rīga ir maziņa...

Liepājā notiekošajā festivālā«Summer Sound» Čižiks bija manāms Annai Butelei vizuāli visai līdzīgas meitenes kompānijā. Kā noskaidroja »VZ«, meitene ir žurnāla «Ilustrētā Junioriem» galvenā redaktore Sanda Krasta, kādreizējā Ministru prezidenta Guntara Krasta brāļameita. Viņai ir četrus gadus vecs puika. «Čižiks ir mans mīļotais vīrietis, jau kādu laiciņu esam priecīgi baudīt pasākumus kopā,» ziņas par abu attiecībām »VZ« laipni apstiprināja Krasta. «Iepazināmies pirms vairākiem gadiem: Rīga maziņa, turklāt es esmu žurnāliste,» ar smaidu viņa piebilda.

Svarīgākais