Džilindžers kļūst par Latvijas laulību rekordistu

© F64

Apprecoties piekto reizi, režisors Dž. Dž. Džilindžers kļuvis par savdabīgu rekordistu – no slavenajiem latvju vīriešiem viņam līdzi var turēt vēl tikai Imants Kalniņš. Tiesa, ja komponists to paveicis savos 70 gados, tad Dž. Dž. Džilindžeram vēl ir visas iespējas uzlabot savu sasniegumu – viņam ir tikai 45.

Pasaulē bieži vien trītas mēles par nu jau nelaiķes Elizabetes Teilores astoņām kāzām, taču arī Latvijā šajā jomā ir vērā ņemami «sasniegumi». Piemēram, TV dīva Svetlana Ivaņņikova septiņas (pēc dažām ziņām – astoņas) reizes devusies pie altāra, savukārt no sabiedrībā zināmajiem vīriešiem labākie (ja vien kāds nav nepiedodami piemirsies) ir Dž. Dž. Džilindžers (īstajā vārdā Raimonds Rupeiks) un Imants Kalniņš.

Režisors ar savu divus gadu desmitus jaunāko draudzeni aktrisi Elīnu Dzelmi gredzenus mija pirms pusotras nedēļas, turklāt šo notikumu bija tik veiksmīgi pieslēpis, ka pat kolēģi Dailes teātrī par to uzzināja «post factum». Par Rupeika pirmo sievu plašākai sabiedrībai nav zināms nekas – ja nu vienīgi fakts, ka viņam šajā laulībā dzimusi meita, kura padarījusi režisoru par vectētiņu. Arī otrās laulības (ar tulkotāju Gunitu Mežuli) ne ar ko uzmanību neizpelnījās. Dž. Dž. Džilindžera trešās laulības jau bija, no dzeltenās preses viedokļa, daudz interesantākas – režisors par sievu apņēma rakstnieci Daci Rukšāni (viņa tagad jau atkal apprecējusies un kļuvusi par Rukšāni-Ščipčinsku). Taču jau pēc pieciem gadiem Rupeiks atkal stūrēja laulības ostā – šoreiz ar simpātisko un atraktīvo uzņēmēju Binniju Ārbergu. Pagāja pieci gadi, un Dž. Dž. Džilindžers pie altāra šoreiz veda jau aktrisi Dzelmi. Iespējams, bukmeikeri drīz sāks pieņemt likmes, kas notiks režisora mīlas frontē 2016. gadā...

Svarīgākais