Krodzinieks Bikšus pēc hokeja gatavs izģērbties

© F64

Ar apakšveļas modes skati, slaveniem viesiem un dejām līdz rīta gaismai atzīmēta Vecrīgas kroga «BBārs» septītā jubileja. Viens no gaidītākajiem vakara priekšnesumiem – populāru krodzinieku defilēšana apakšveļā – pamatīgi aizkavējās, jo krodzinieks Arnis Bikšus nebija gatavs izģērbties līdz hokeja mača beigām.

Svinību vadītājas ampluā iejutās TV sarunu šova «Vīrietis uz paklāja» vadītāja Elīna Doļģe, viesu vidū netrūka sabiedrībā pazīstamu cilvēku. Kamēr vīrieši ar kaujas kliedzieniem vērās televizorā un juta līdzi Latvijas hokeja izlasei cīņā pret Čehiju, dāmas saviesīgās sarunās malkoja kokteiļus. Hokejs ietekmēja arī svinību norisi, jo aizkavējās populāro krodzinieku uznāciens apakšveļā. «Kamēr rit hokejs, es neizģērbšos. Mani interesē, kā mūsējie nospēlēs. Pēc tam varu kāpt uz skatuves kaut vai brūnos stringos,» »VZ« strikti noteica krodzinieks Arnis Bikšus. Tiesa, stringos viņš tā arī neparādījās, bet oranžos bokseršortos gan...

Aktieris Andris Bulis un krodzinieks Arnis Bikšus ar neviltotu azartu vēroja hokeja maču – Latvija pret Čehiju. Brīdī, kad mūsu komanda guva vārtus, abi priekā laidās trakulīgā dejā. Bikšus sieva aktrise Santa Didžus uz to nolūkojās ar smaidu.

Hokeja laikā krodzinieks Arnis Bikšus bilda, ka spēles laikā neizģērbsies, bet pēc tam gatavs kāpt uz skatuves kaut vai brūnos stringos. Gluži solīto viņš neizpildīja, bet pēc hokeja tiešām, kā tas bija plānots, izģērbās.

Ar Latvijas galveno blondīni Mariku Ģederti priekšgalā pasākumā līksmoja arī daļa no lielās blondīņu armijas – maija beigās viņas atkal rīkos savu ikgadējo «Go Blonde» gājienu. Kamēr uz ekrāniem bija vērojams hokejs, blondīņu kompānija bija palikusi bez vīriešu uzmanības.

Svarīgākais