Modeļu konkursā šampanietis un romantika gandrīz tiek nepilngadīgai meitenei

© F64

Lai gan starptautiskajā modeļu skaistumkonkursā «Baltic Beauty Contest 2011» varēja piedalīties meitenes no 14 līdz 22 gadu vecumam, pārsvarā no finālā tikušajām visas bija nepilngadīgas.

Neraugoties uz to, konkursā netrūka izgājiena ar peldkostīmiem un arī dažu sponsoru balvas savai simpātijai likās visai divdomīgas un pat pretrunā ar likumu.

Pirms oficiālo «Baltic Beauty Contest 2011» rezultātu paziņošanas savas simpātiju balvas kāpa paziņot sponsori, tostarp viesnīca «Hotel Avalon», savai simpātijai piešķirot luksusa numuriņu nedēļas nogalei divām personām ar franču šampanieti brokastīs. Šajā brīdī pasākuma vadītājs pazuda aizkulisēs un pēc brīža parādījās ar tumšmatainu meiteni – viņai bija 15 gadu. Kāds no klātesošajiem fotogrāfiem par redzēto paironizēja: «Piecpadsmitgadīga modele balvā saņem iespēju piedzerties...». Taču, kā noskaidroja »VZ«, balvas apraksts atbilst patiesībai un viesnīcas «Hotel Avalon» simpātija tik tiešām varēs baudīt romantisku nedēļas nogali un malkot šampanieti: uzvarētājas Māras Zēmales (22) vārds tika nosaukts pareizi, vienīgi pasākuma vadītājs kļūdījās un uz skatuves mēles izveda citu meiteni.

Svarīgākais