Jančevska mēģinās izkonkurēt Ķesteri un "UgunsGrēku"

© publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas Televīzija (LTV) beidzot pacēla priekškaru savam jaunajam seriālam – tas sauksies «Būt mīlētai», to sāks rādīt jau no šīs svētdienas, 20. marta, un ētera laika ziņā tas tiks pretstatīts TV3 veiksmīgajam produktam «UgunsGrēks».

LTV jaunajā seriālā «Būt mīlētai» galvenā loma uzticēta aktrisei Zanei Jančevskai. Viņa atveidos ģimenes ārsti Ievu – stipru sievieti, kura rod spēku veidot gan harmonisku ģimenes dzīvi, gan attīstīt pašai savu privātpraksi. Ievas pasauli apdzīvo viņa pati, abas meitas (lomās – filmā «Amaya» jau redzētā Laura Luīze Dzenīte, kā arī jauniņā Laura Atelsone), vīrs (Artis Robežnieks), pļāpīgā kaimiņiene (Līga Liepiņa)

un azartiskā draudzene (Agnese Zeltiņa). Viņas namu apmeklē gan pacienti, gan uzticami draugi, un mums ļauts ieskatīties viņu pilnasinīgo ainiņu virknējumā, ko sauc par dzīvi. Interesanti, ka lomās būs arī Jānis Reinis, kuru par dzeršanu pērn padzina no Latvijas Nacionālā teātra (nu aktieris gan ir labojies), kā arī Dita Lūriņa-Egliena, kuru TV3 kā Martu citos medību laikos aizraidīja šā brīža populārākā seriāla «UgunsGrēks» ietvaros.

MARTA BŪS ZANE

Ditas Lūriņas-Eglienas atveidotā Zane būs medmāsa, kura no provinces ieradusies iekarot Rīgu. «Viņa vismaz sākumā ģērbjas tā, lai nevienam īpaši acīs nelēktu, tomēr – viņa nav nekāda pelēkā pele. Turklāt dažas apģērba detaļas liecina, ka tās ir dāvanas, ar ko, visticamāk, aplaimojis mīļākais,» aktrises tēlu raksturo scenāristi.

Svarīgākais