Draudzenes sekmē Musiqq puišu uzvaru

Eirovīzijas rezultātus draudzīgā četrotne sagaidīja kopā (no kreisās): Emīls Balceris un viņa draudzene Ieva Ozoliņa, kā arī Ieva Sveile ar savu draugu Maratu Ogļezņevu. © F64

Pirms Eirovīzijas sākšanās divas meitenes skatītājiem zālē izdalīja īpašas luminiscējošās nūjiņas, ar kurām māt grupas «Musiqq» dziesmas «Angel In Disguise» izpildīšanas laikā. Tās bija abu mūziķu draudzenes – divas Ievas.

Katram pa Ievai

Pēc konkursa noslēguma vairāki žūrijas locekļi neformālās sarunās ar »VZ« atzina, ka viņu izvēle par labu «Musiqq» nosliekusies tieši tāpēc, ka šis duets bijis viens no nedaudzajiem, kas padomājis par savu priekšnesumu: ļoti atzinīgi tika novērtēta arī luminiscējošo nūjiņu izdalīšana zālē sēdošajiem. «Tos puļķīšus pēc tam ņemiet mājās, tie pēc tam vēl ilgi spīd!» no skatuves aicināja Marats.

Kā novēroja »VZ«, luminiscējošu nūjiņu dalītājas bija abu mūziķu mīļotās meitenes: Marata draudzene Ieva Sveile un Emīla draudzene Ieva Ozoliņa. Marata ilggadējā (abi kopā ir jau padsmit gadus) meitene Ieva ir stiliste, savukārt Emīla Ieva, ar kuru kopā viņš ir no pagājušā gada, šobrīd skolojas mārketinga menedžmentā Dānijā.

Par saviem puišiem pārliecinātas

Uz »VZ« jautājumu, vai mūziķi priekšnesuma veidošanā speciāli iesaistījuši arī savas meitenes, Emīla Ieva smejoties attrauca: «Nē, mēs pašas iesaistījāmies!», bet Marata Ieva piebalsoja: «Savējie jāatbalsta!» Pirms rezultātu paziņošanas abas sarunā ar »VZ« atzina, ka Vācijā esot jau bijušas, taču ātri pasteidzās piebilst, ka Diseldorfā gan vēl ne. Nu šāda iespēja viņām radīsies, ko, visticamāk, meitenes arī izmantos, jo diezgan čakli braukājot «Musiqq» puišiem līdzi uz koncertiem.

Uz »VZ« provokatīvo jautājumu, vai abām nav bail, ka tagad, «Musiqq» mūziķiem kļūstot slaveniem, meitenes viņiem kārsies vai kaklā, Marata Ieva atmeta ar roku: «Ai, es par to nesatraucos! Viņš man jau pārbaudīta vērtība!» Līdzīgās domās bija arī Emīla Ieva: «Ja jau attālums mūs līdz šim nav šķīris...»

Svarīgākais