Dvīnes no saviem sirdspukstiem veidos dziesmu

© F64

Par visai oriģinālu Valentīndienas dāvanu saviem mīļajiem varēja kļūt CD ar ierakstu, kurā dzirdami sirdspuksti. Interesi par šo iespēju izrādīja dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas un vēl daži jaunie dziedātāji, kā arī šova «Latvijas princese» fināliste Sanita Kubliņa.

Mīlētāju svētkos jeb Valentīndienā lielveikalā «Maxima» bija izveidota īpaša sirdspukstu ierakstu studija. Kā vienas no pirmajām iespēju iemūžināt skaņas formā savas sirds pukstus izmantoja dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas. «Es savus sirdspukstus uzdāvināšu savam puisim,» »VZ« informēja Katrīne. Abas māsas prātoja, ka ieraksts ar sirdspukstiem esot ļoti dzīvs un interesants, turklāt tam esot tik savdabīgs ritms, ka to varētu izmantot kādā no savām dziesmām. Starp citu, Katrīne piebilda, ka viņas sirdspuksti esot bijuši lēnāki un mierīgāki, bet Anas sirds dunējusi straujā disko ritmā – tādas meitenes esot arī ikdienā.

SŪTĪS MAMMAI

«Viceprincese» Sanita Kubliņa ierakstu ar saviem sirdspukstiem plāno nosūtīt mammai un tuvākajiem draugiem, bet disku paturēt sev. «Ir ļoti interesanti dzirdēt, kā sitas mana sirds, – tā ātri un stipri,» prātoja Sanita.

AIZDOMĀJAS PAR NĀKOTNI

Savus sirdspukstus ierakstīja arī jaunie dziedātāji Evija Sloka un Nikolajs Puzikovs. «Muzikālās bankas» uzvarētājs Nikolajs pat prātoja, ka savu sirdsbalsi varētu iemūžināt nākamajām paaudzēm, un pauda, ka ierakstu glabās saviem bērniem un mazbērniem.

Svarīgākais