"Erota" vadītāja Sigita Delle – laimīga divu bērnu māmiņa

© F64

Šīs nedēļas nogalē Ķīpsalā norisināsies ikgadējas festivāls «Erots», ko pirmo reizi tā pastāvēšanas vēsturē vadīs sieviete. Sigitu Delli daudzi iepriekš redzējuši interaktīvajā nakts šovā «Chill». Šajā raidījumā gūtā pieredze piecas stundas runāt par seksu viņu ir pamatīgi norūdījusi, tāpēc «Erota» vadīšana vērtējama vien kā lieliska izklaide.

Festivāla tematika nemulsina

Darbs TV projektā «Chill» Sigitai Dellei ir beidzies, un uz jautājumu, ko viņa šobrīd dara, «Erota» vadītāja lakoniski atbild: «Mācos būt laimīga.» Sigita bieži uzņemas rīkot kāzas, kā arī tiek aicināta vadīt dažādus pasākumus. Arī piedāvājumu vadīt festivālu Sigita pieņēmusi bez ilgas domāšanas. «Mani radinieki un draugi ir sajūsmā par šo darbu. Tētis man piezvana katru dienu un apvaicājas, vai esmu jau sagatavojusies, un atgādina, ka tūlīt viss sāksies,» stāsta Sigita. Skolas laikā viņa mācījusies Ginta Budes modeļu skolā un pat piedalījusies vairākās skatēs, tāpēc publikas priekšā jūtas visai komfortabli. Festivāla tematika Sigitu nemulsina, jo tā ir labi iepazīta, vadot nakts sarunu šovu «Chill». «Mēs bijām ēterā katru nakti piecas stundas. Lai arī kā iepriekš domātu dažādas sarunu tēmas, vienmēr viss iegrozījās par un ap seksu. Arī «Erots» jau tāds mīlestības festivāls vien ir, tikai šeit tā mīlestība ir nedaudz pikantāka,» domā Sigita.

Pieder būvmateriālu veikals

Ārpus publiskās telpas Sigita ir laimīga divu bērniņu mamma, kurai ir savs interesants bizness. «Lai cik tas būtu neraksturīgi sievietēm, man ir būvmateriālu veikals. Kad vajag, es mierīgi aizvietoju pārdevējus un varu klientus konsultēt par visu, kas veikalā nopērkams un kā labāk ar to apieties. Es pati esmu taisījusi sev remontu un ļoti labi zinu, kurš ir labākais rīģipsis,» smaidot stāsta Sigita.

Ikdienā viņa visērtāk jūtas krekliņā ar lencītēm un džinsa biksēs. «Sirdī esmu mazā, pelēkā lauku pele un ārpus publiskās telpas nekad nebūšu «caca»,» norādīja Sigita. Tomēr, ja vajag, viņa var iejusties jebkādā tēlā. «Runājot par «Erotu», man būs fantastisks skatuves tērps: tāda rozā krāsas korsete, kas man ļoti iepatikās jau pirmajā brīdī. Un, kas pats labākais – man šo korseti arī uzdāvināja,» stāsta Sigita.

Svarīgākais