Jolantai Gulbei būs bērniņš

© F64

Dziedātāja Jolanta Gulbe ar savām pēdējā laika vizuālajām pārmaiņām un atturīgo attieksmi pret oficiālo fotografēšanos devusi pamatu baumām par iespējamo grūtniecību. Izrādās, ka tās nav baumas: viņas vīrs saksofonists Deniss Paškevičs bērna gaidības apstiprināja, neslēpjot savu prieku par šo notikumu.

Nedēļas sākumā notikušajā «Latvijas Stila un modes balvu» pasniegšanas ceremonijā daudzi apsprieda dziedātājas Jolantas Gulbes (39) iespējamo grūtniecību: dziedātāja kļuvusi nedaudz formīgāka, mainījušies arī ierastie sejas vaibsti, kas it kā liecinot par meitiņas gaidīšanu. Vērīgākie arī piefiksēja, ka Gulbe bija vienīgā, kura neuzkavējās pie oficiālā foto stenda, lai iemūžinātos tērpā, kas, starp citu, šoreiz bija visai paplats. «Šī tēma – ir vai nav grūtniecība – ir ļoti privāta, un ne visas ģimenes to grib apspriest un darīt zināmu publiski. Mēs esam jauna ģimene, un, protams, grūtniecības sākumā mana sieva šīs runas noliedza, tas ir tikai cilvēcīgi saprotams. Šobrīd ir jābūt pilnīgi aklam, lai neredzētu, ka mēs gaidām bērniņu. Tas ir tik forši, un mēs ļoti priecājamies, tāpēc rakstiet šo pozitīvo ziņu, ka Paškeviču ģimene gaida mazuli!» »VZ« teica dziedātājas vīrs Deniss Paškevičs (36).

Saksofonista Paškeviča un vokālās pedagoģes Gulbes laulība tika slēgta 2009. gada 9. maijā Rīgā, Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā. Abiem mūziķiem šī ir otrā laulība, un katram no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni. Gulbe gandrīz desmit gadus bija precējusies ar mūziķi Raimondu Macatu, abu laulība tika šķirta 2009. gada februārī.

Svarīgākais