Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"Mis" un "Misters" titula tīkotāji gatavi izģērbties un staigāt pa stikliem

© F64

Viesnīcas «Hotel Jūrmala SPA» saunu un baseinu centrā šīs nedēļas sākumā norisinājās pirmā publiskā tikšanās ar skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija» finālistiem.

Bez dažādiem pikantiem skatiem šeit neiztika: atrādījuši tērpus īsā modes skatē, jaunieši izmantoja saunu un baseinu centra piedāvājumu un atpūtās uz nebēdu.

Šā gada konkursa dalībnieces «Hotel Jūrmala SPA» vestibilā viesus sagaidīja krāšņās vakarkleitās, kuras demonstrēs arī aprīlī notiekošajā finālā. Interesanti, ka šo kleitu dizainere ir konkursa «Mis Latvija 2003» titula ieguvēja Agnese Eiduka.

Gatavojoties konkursam, jaunieši tiek trenēti ne tikai smaidīt un demonstrēt tērpus, bet pat staigāt pa stikliem basām kājām. Par šo treniņu viņi gan priecīgi neizskatījās, tomēr cīņā par titulu acīmredzot ir gatavi uz visu.

Tērpušies vasarīgos sporta tērpos, savu pirmo atrādīšanos publikas priekšā šonedēļ piedzīvoja konkursa «Mis un Misters Latvija» finālisti. Pie jauniešu dejas soļiem atkal strādās «Princešu skolas» īpašniece Anastasija Skibonova.

JAUNIEŠU TRUMPIS – IZNĀCIENS PELDKOSTĪMOS

Kas gan būtu skaistumkonkurss bez meiteņu uznāciena peldkostīmā? Lielākos aplausus tajā izpelnījās jelgavniece Lelde Paulsone. Par prieku klātesošajām dāmām arī puiši bija gatavi defilēt peldbiksēs – par dāmu lielāko iekāres objektu kļuva modelis no Viļakas Ivans Jevstigņejevs. Vēl neliela atrādīšanās fotogrāfiem, un jaunieši varēja doties baudīt daudz patīkamākas izklaides baseinā un pirtīs.

Burbuļvannas piedāvātos labumus baudīja arī raidījuma «SuperBingo» un titula «Mis Latvija 2008» ieguvēja Ieva Lase. Pati būdama jūrmalniece, viņa pirms pasākuma šā gada konkursantus sveica arī ar viesošanos viņas dzimtajā pusē.