Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Kas vi­ņi ir – nā­ka­mie "Mis un Mis­ters Lat­vi­ja"?

© F64

Pēc pār­is mē­ne­šiem no­skaid­ro­sies šī ga­da «Mis un Mis­ters Lat­vi­ja» ti­tu­lu ie­gu­vē­ji, bet pa­gai­dām vi­si četr­pa­dsmit fi­nā­lā ie­kļu­vu­šie jaun­ie­ši ak­tī­vi tre­nē­jas un pie­da­lās mo­des un iz­klai­des pa­sā­ku­mos.

Nu­pat kon­kur­san­ti bal­lī­tes no­ska­ņās fil­mē­jās Vec­rī­gas klu­ba «Am­pir» rek­lā­mas video kli­pam.

BAL­LĪ­TE VAR SĀK­TIES

Ie­jus­ties bal­lī­tes gai­sot­nē fo­nā ska­no­šās mū­zi­kas pa­va­dī­ju­mā pre­ten­den­tiem uz skais­tā­kas mei­te­nes un pui­ša ti­tu­lu grū­tī­bas ne­sa­gā­dā­ja. Tie­sa, pui­šu ska­tie­ni vai­rāk bi­ja pie­vēr­sti ne­vis kon­kur­san­tēm, bet gan uz bā­ra le­tes de­jo­jo­ša­jām mei­te­nēm.

TRE­NĒ ZVAIG­ZNI

Dau­gav­pils skais­tu­le Ali­se Miš­kov­ska jau piec­us ga­dus tre­nē jaun­os daiļ­sli­do­tā­jus un cer iz­sko­lot kā­du nā­kot­nes zvaig­zni. Ar sa­vām va­lo­das pras­mēm le­po­jas gul­be­nie­tis Ed­vīns Loč­me­lis, kas kom­pli­men­tus spēj teikt lat­vie­šu, krie­vu, an­gļu un fran­ču va­lo­dā.

MEI­TE­NE AR KRAM­PI

Lie­pāj­nie­ce Ma­ri­ja Hu­baš­vi­li priekš­ro­ku dod eli­tā­ram spor­ta vei­dam – te­ni­sam. Sa­vu­kārt Baus­kas glī­tā­kais pui­sis Os­kars Lau­va var le­po­ties ar sa­vu pras­mi spē­lēt ģi­tā­ru.

VAI BŪS JAUNS PĀR­IS?

At­ra­ša­nās pie bā­ra le­tes nav sve­ša jē­kab­pi­lie­tim An­dim Vē­ve­ram, kas strā­dā Jel­ga­vas nakts­klu­bā «To­nuss». Kon­kur­sa lai­kā pui­sis sa­drau­dzē­jies ar Jel­ga­vas glī­tā­ko mei­te­ni Lel­di Pa­ul­so­ni, kas sa­vu­kārt ēr­ti jū­to­ties zir­ga mu­gu­rā, jo tre­nē­ju­sies jā­ša­nas spor­tā. Šo­brīd mei­te­ne spor­tis­kās ak­ti­vi­tā­tes gan no­mai­nī­ju­si ar glez­no­ša­nu.

PRO­FE­SI­ONĀLS MO­DE­LIS

Ar kla­vier­spē­li un vi­jo­les me­lo­di­jām sa­vas emo­ci­jas lab­prāt pa­už Zan­da Kiv­le­nie­ce no Pre­iļiem. Da­lī­ba kon­kur­sā jaun­ie­šiem pa­ver ie­spē­jas at­tīs­tīt mo­de­ļa kar­je­ru, ta­ču Vi­ļa­kas pār­stā­vis Ivans Jev­stig­ņe­jevs, iz­rā­dās, jau diez­gan veik­smī­gi dar­bo­jas ša­jā jo­mā mo­de­ļu aģen­tū­ras «Na­ta­lie» pa­spār­nē.

ROKS UN BOKSS

Arī bez pie­da­lī­ša­nās skais­tum­kon­kur­sā vi­sai la­bi se­vi uz ska­tu­ves jau ir pa­rā­dī­ju­si blon­dā vent­spil­nie­ce Vik­to­ri­ja Bo­bo­va, kas 2007. ga­dā kļu­va par la­bā­ko so­lis­ti Vents­pils rok­fes­ti­vā­lā. Sa­vu­kārt Jā­nis Be­ķe­ris no Rē­zek­nes va­rē­tu kļūt par traus­lās mei­te­nes mie­sas­sar­gu, jo aiz­rau­jas ar brī­va­jām cī­ņām un bok­su.