Dejotāja Zane Prokofjeva šovos vairs nestartēs

© F64

Kā īpašie viesi koncerttūrē ar dziedošajām šova zvaigznēm dosies arī dejotāja Zane Prokofjeva un Latgales Oranžā kora dalībnieks Jānis Auzāns, kuri tandēmā startēja arī pēdējā dejošanas šovā.

Šova «Dejo ar zvaigzni 3» dalībniece Zane Prokofjeva »VZ« atzina, ka ir interesanti atkal sadejoties ar Jāni Auzānu un likt viņam treniņos pasvīst, tomēr pati vairs līdzīgos šovos viņa neplāno piedalīties. «Jānis ir malacis: viņš aizvien zina visus deju soļus un kustas ļoti labi. Tiesa, pirmie treniņi bija pagrūti un nācās pasvīst, lai atgūtu šova laikā iegūtās iemaņas,» stāstīja Zane. Viņu piedalīties šajā koncerttūrē pierunāt neesot bijis grūti, jo dejošana ir viņas dzīve: «Man patīk dejot un būt uz skatuves!» Koncerttūrē kopā ar Auzānu viņa kopumā nodejos trīs dejas. «Šīs trīs man šova laikā pašai visvairāk patika, tāpēc arī tieši tās nolēmām dejot,» priekšnesumu izvēli skaidroja Zane.

Kaut arī, piedaloties jau divos deju šovos (pirmajā viņa startēja kopā ar biatlonistu Jēkabu Nākumu), iegūta skatītāju mīlestība un popularitāte, Zane līdzīgos projektos vairs nevēlas piedalīties. «Televīzijas šovos es savu jau esmu izdejojusies. Ja man piedāvātu piedalīties vēl vienā tamlīdzīgā šovā, es noteikti atteiktos. Tā bija interesanta pieredze, bet es negribu kļūt par šovu pastāvīgo dejotāju,» bilda Prokofjeva.

Svarīgākais