Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Kalniņš par iegūto naudu nomaksās parādus, Plotņikova ziedos slimnīcai

© F64

Ar lielu skatītāju balsu pārsvaru naktī uz svētdienu šovā «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» uzvarēja Marts Kristiāns Kalniņš un Veronika Plotņikova. Tā kā viena zvana cena bija 30 santīmi, tad tikai par fināla balsojumu vien TV3 nopelnīja 90 549 latus.

Pārguruši, bet laimīgi

Nedaudz pēc pusnakts šova «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» uzvarētāju Martu Kristiānu Kalniņu pie durvīm sagaidīja sieva Jolanta un abu bērni – dēls Matīss un meita Līva. Pamanījis tēti, puika uzreiz ieķērās viņam piedurknē un neslēpa sajūsmu par uzvaru. «Esam izdarījuši, ko varējām, un šis rezultāts ir grūti aptverams. Mēs par uzvaru nebijām domājuši ne mirkli, un uzvaras augļi tikai vairo visas šīs pozitīvās emocijas. Saka, ka nervu šūnas neatjaunojas – šajā šovā esmu patērējis ļoti daudz nervu šūnu. Tagad gribu mierīgi atpūsties un apdomāt visu notikušo,» »VZ« atzina Kalniņš.

Mirklī vēlāk parādījās arī manāmi pārgurusī Veronika Plotņikova. «Esmu tik ļoti priecīga, tiešām necerēju, ka mēs uzvarēsim! Mēs katru dziesmu gatavojām tā, lai skatītājiem būtu prieks mūs skatīties. Es priecājos, ka cilvēkiem patika. Lai no visa šī atietu, es tagad gribētu būt viena klusā istabā, vienkārši pabūt vienatnē,» »VZ« atklāja Plotņikova.

Nauda parādos un labdarībā

Līdz ar uzvaru šovā pāra dalībnieki ieguva ne vien glītus kristāla kausus, bet arī naudas balvu. «Nedzīvojam šobrīd tik labos apstākļos, kā mums to gribētos. Arī man ir daudz dažādu, tostarp finansiālu saistību. Iegūtā summa palīdzēs daudz ko atrisināt un uzelpot nedaudz vieglāk,» atklāja Kalniņš.

Arī viņa skatuves partnere Plotņikova jau ir izdomājusi, ko iesākt ar savu naudas daļu. Pirms kāda laika aktrisei kopā ar dēlu vajadzēja doties uz bērnu slimnīcu. Toreiz aktrise bija pamatīgā šokā par slimnīcas nolaisto stāvokli. «Es jau tad sapratu, ka vēlos palīdzēt šai slimnīcai, tagad man tāda iespēja ir. Atlikušo naudu es tērēšu savas ģimenes vajadzībām,» teica Plotņikova.

Beidzot aizies uz teātri

Abi uzvarētāji jau iepriekš bija izmēģinājuši spēkus līdzīgos projektos konkurējošajā LNT televīzijā, tāpēc pierunāt viņus piedalīties šajā šovā neesot bijis viegli. «Ilgi domāju. Uzzinot, ka mana partnere būs Veronika, piekritu, jo man bija interesanti šis tandēma salikums – mūziķis un aktrise,» atminas Kalniņš. Savu skatuves partneri viņš iepriekš bija manījis tikai seriālā «UgunsGrēks», arī šovu ar Veronikas piedalīšanos nebija redzējis. «Nekad neesmu bijis Krievu drāmas teātri, bet apsolos beidzot redzēt viņu [Veroniku] uz teātra skatuves!»

Jau šova laikā pāris saņēmis vairākus piedāvājumus uzstāties dažādos korporatīvos pasākumos. «Mēs par to domājām un runājām. Strādāt pie kvalitatīvas koncerta programmas vajag vismaz divus mēnešus, tāpēc mēs plānojam savu koncertu uz pavasari. Tajā būtu vairāki žanra priekšnesumi tāda kā varietē programma. Plānoju vairākus koncertus Rīgā, bet kur, vēl nezinu,» nākotnes sadarbības plānus atklāja mūziķis.

Par Marta Kristiāna Kalniņa uzvaru visvairāk priecājās viņa dēls Matīss, kurš ar tēti kopā vienā no raidījumiem kāpa arī uz skatuves.