Sipeniece vadīs "Dullo desmitnieku"

© TV3

No 10. oktobra TV3 ēterā būs jauns izklaidējošs raidījums - "Dullais Desmitnieks". Tā vadību uzņēmusies radio balss un TV seja Baiba Sipeniece-Gavare.

Raidījumā dalībniekiem būs jāizpilda dažādi uzdevumi, piemēram, vai spēj izzvejot sešus ābolus no akvārija, neizmantojot roku palīdzību? Un izcept gardu pankūku, to desmit reizes apmetot gaisā?

Jau no augusta sākuma TV3 stāstīja par iespējām, izmantojot savas spējas, drosmi un spēju kontrolēt sevi, tikt pie 10 000 eiro. Jau 10. oktobrī TV3 studijā acinās pirmos drosminiekus, kuri cīnīsies par lielo naudas balvu. Dalībniekiem būs jāizpilda desmit vienkārši, bet āķīgi uzdevumi, un, ja paveiksies - varēs tikt pie 10 000 eiro.

Dullais Desmitnieks ir drosmīga, nervu kutinoša un vēl nebijusi televīzijas spēle. Galvenais, kas šajā spēlē nepieciešams – spēja izpildīt desmit vienkāršus, bet āķīgus uzdevumus.Dalībnieks, kurš nespēs veikt uzdevumu norādītajā laikā, no spēles tiks izslēgts.

Lai spēlētājiem kaut nedaudz palīdzētu, tiek dotas trīs papildu iespējas, ko spēles laikā var izmantot. Viena no tām ir STOP - uz 30 sekundēm tiek apturēts laiks un tiek ļauts dalībniekam atvilkt elpu. Otra iespēja ir DALI AR PUSI - uz pusi tiek atvieglots uzdevums. Un kā trešā iespēja ir IZMEST – dota iespēja nepildīt konkrēto uzdevumu vispār.

Šova naudas koks jeb iegūstamā naudas balva sastāv no 10 pakāpēm. Tikai no trešā sekmīgi veiktā uzdevumu dalībnieks iegūs iespēju paņemt nopelnīto naudas summu un tālāk spēlē nepiedalīties. Pirms katra uzdevuma izpildes spēles dalībniekam būs jāizlemj, vai turpināt spēli un riskēt ar visu līdz tam nopelnīto naudu, vai arī pamest spēli un dodas mājup.

Svarīgākais