Uzņēmēja Strauss gatava duelēties ar Sipenieci

© F64

Šovs «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» ar katru nedēļu kļūst arvien dramatiskāks un skarbāks. Līdz ar saspīlējumu aizvadītajā nedēļa izcēlās nedaudz asāka vārdu apmaiņa starp žūrijā sēdošo TV zvaigzni Baibu Sipenieci-Gavari un šova dalībnieci Andru Strauss.

Sipeniece tiešraidē izteicās, ka var nodziedāt labāk nekā šova dalībniece, taču savus vārdus ar darbiem tā arī nepierādīja.

Sipeniecei melnā diena

Līdz šim TV zvaigzne Baiba Sipeniece-Gavare, vērtējot dalībniekus dažādos šovos, izcēlās ar jokiem un radīja pozitīvu gaisotni. Taču izrādās, ka arī mūžīgajai humoristei var būt melnās dienas, un tas spilgti parādījās šoreiz, vērtējot šova «Dziedi ar zvaigzni» dalībniekus. Daudzi skatītāji bija nepatīkami pārsteigti par viņas izteikumiem un vērtējumu Aivara Brīzes un Andras Strauss priekšnesumam – publika TV dīvu pat izsvilpa. Brīdī, kad Brīze ar savu pārinieci beidza uzstāties, Sipeniece-Gavare savu komentāru sāka ar jociņu par mūziķa parūku un noslēdza ar tekstu, ka šo dziesmu varot nodziedāt labāk par šova dalībnieci Andru Strauss. Tiesa, kad uzņēmēja žūrijā sēdošo lielībnieci aicināja kāpt uz skatuves un savus vārdus pierādīt ar darbiem, televīzijas zvaigzne izvēlējās labāk turpināt runāt.

Brīze aizstāv savējo

«Tiem, kas sēž žūrijā un mūs, dalībniekus, vērtē, varu pateikt, lai viņiem labi iet,» jau pēc visu konfliktu norimšanas »VZ« teica Brīze. «Patiesībā viņa [Strauss] izdarīja visu, ko var izdarīt – viņa nav dziedātāja, viņai ikdienā ir cits darbs. Šajā šovā Andra strādā ar lielu atdevi. Tie, kas žūrijā sēž regulāri, arī atzīst, ka Andra ir ļoti augusi. Pagājušo reizi viņa sev pārkāpa pāri un bija pilnīgs pretstats tam, kāda ir ikdienā,» norāda Brīze. Viņš atzīst, ka, emociju vadīta, varbūt viņa partnere bija pārāk pārgalvīga savā oponējošajā runā pret Sipenieci-Gavari. «Taču, manuprāt, Baibas komentārs nebija korekts pret šo meiteni, kas ir dziedājusi tikai pirms divdesmit gadiem korī,» piebilst Brīze.

Gatava duelim

«Es nepretendēju uz dziedātājas statusu, un man piedalīšanās šajā projektā ir tikai šovs. Es labprāt uzklausu kritiku un mācos, ko un kā pareizi izdarīt,» »VZ« norāda uzņēmēja Strauss. Viņa atzinīgi novērtē mūziķa Igo kritiku un arī to, ka pēc tiešraides beigām Igo sniedzis vairākus padomus, ko darīt, lai nākamreiz priekšnesums būtu vēl baudāmāks. «Esmu gatava duelēties ar Baibu: jau tiešraidē viņu aicināju, lai nāk un parāda, kā īsti šī dziesma jādzied. Man nav nekāda konflikta ar Baibu, es viņu pazīstu tikai tik daudz, cik no rītiem dzirdot pa radio vai redzot kādā televīzijas šovā. Man vienmēr par viņu ir bijis ļoti pozitīvs priekšstats,» stāsta Strauss. Uzņēmēja joprojām esot augstās domās par Sipenieci-Gavari kā radošo personību. «Es domāju, ka vienkārši Sipeniecei bija melnā diena un mēs bijām paši neitrālākie, uz ko to izrādīt,» piebilst Strauss. Neraugoties uz visiem pārdzīvojumiem, darbs pie šova turpinās un ik vakaru pāris aktīvi mēģina, lai jau svētdien visus atkal pārsteigtu ar savu priekšnesumu.

Uzņēmēja Andra Strauss pēc žūrijas locekles Baibas Sipenieces-Gavares izteikumiem par neprofesionālo izpildījumu meta viņai izaicinājumu, ka gatava dzirdēt pašas televīzijas dīvas dziedāšanu. Diemžēl duelis tiešraidē izpalika, tomēr Strauss no saviem vārdiem neatkāpjas – viņa joprojām ir gatava duelēties ar Sipenieci-Gavari.

Televīzijas seja Baiba Sipeniece-Gavare šova reklāmas pauzēs ķimerējās ap video kameru, kurā steidza iemūžināt to, kas notiek aizkulisēs. Taču šoreiz viņa pati kļuva par iemūžināšanas vērtu objektu: ekrānos vienmēr sevi kā optimistisku humoristi pasniedzošā TV zvaigzne acīmredzami nebija savā labākajā formā, bet par šova dalībnieku nicīgo novērtējumu izpelnījās pat skatītāju ūjināšanu.

Svarīgākais