Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Fotogrāfs Sokolovs Ellu padara slavenu

Pašmāju klubu mūzikas karaliene Ella jeb Elīna Fūrmane nupat iekarojusi MTV ekrānus ar neparastu klipu, savus draugus pierunājot tajā filmēties pusplikus, bet stilīgo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu debitēt režijā. Rezultāts ir pārsteidzošs!

Ar pirmo reizi trāpa desmitniekā

Dziedātāja Ella pamazām, bet pārliecinoši sāk iespraukties pasaules deju mūzikas apritē. Viņas hits «Shine Like A Superstar» ir izvēlēts kā pirmais singls Anglijā. Tika izveidoti četri jauni remiksi, bet, lai dziesma būtu konkurētspējīga, tai no Anglijas puses tika paģērēts jauns mūsdienīgā TV valodā veidots videoklips. Naudas tam īsti nav bijis nedz Ellai, nedz arī ierakstu kompānijai. Ko darīt? Savu sāpi Ella pārrunājusi ar atsaucīgo un izdomas bagāto fotogrāfu Aleksandru Sokolovu, ar kuru viņa bija iepazinusies kāda erotiskā kalendāra fotosesijā. Aleksandrs, kurš fotomākslu ir apguvis ārzemēs, galvenokārt Itālijā, Latvijā citu amata brāļu vidū ir atpazīstams ar atšķirīgo rokrakstu. Viņš, piemēram,īsti nesaprot, kāpēc, lai iegūtu, teiksim, foto ar kailu meiteni uz ledāju fona, ir jātraucas kaut kur uz Antarktīdu. Tādu pašu efektu varot lieliski panākt, meiteni uzfotografējot studijā un pēc tam ar īpašu paņēmienu palīdzību

pievienojot klāt, ko tik sirds kāro. Šo paņēmienu pie Aleksandra labprāt izmanto cilvēki savām privātajām fotosesijām, kur iespējams panākt arī fantāzijas stila efektu.

Lasa speciālo literatūru Runājot par Ellas videoklipa tapšanu, kuram viņš bija arīdzan

operators, Aleksandrs stāsta – darba tapšanas laikā viņš paralēli lasījis speciālo literatūru, lai varētu gan montāžas režisoram, gan videoefektu veidotājam Biotomam paskaidrot, ko īsti vēlas. Klipā netrūkst puskailu sieviešu un intimitātes. Tieši kailas sievietes Sokolovam ir vistīkamākie modeļi. Modes un stila žurnālos, reklāmās regulāri redzami viņa fotografētie sabiedrībā pazīstamie cilvēki un profesionālie modeļi. Tiesa, šādi foto nav Sokolova sirdslieta. Izpaliek «dabisks, neuzfrišināts cilvēks».Tālab pašlaik viņš ar baudu strādā pie fotosesijas, kā saka, ar normālām sievietēm, un atkal rezultāts būšot pārsteidzošs!