Šomase un Naumova jau dzemdējušas, rindas kārtībā Celma un Sundejeva

© f64

Pēdējā laikā jau vairākas dziedātājas kļuvušas par māmiņām vai arī tuvākajā laikā gatavojas par tādām kļūt.

Celmai otrais

Uz šova «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» koncertu svētdien bija ieradusies arī savulaik Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē ar itin labiem panākumiem startējusī dziedātāja Madara Celma, kuras puncis nelika uzdot liekus jautājumus – viņa drīz kļūs par māti. Šis Madarai būs otrais bērns: viņai jau ir dēls, kurš dzimis ilggadējā savienībā ar mūziķi Kristapu Krievkalnu. Dziedātājas jaunais draugs ir vokālists no Krievijas Dmitrijs Khmara, ar kuru Celma iepazinās starptautiskā realitātes šova «Hello, Jūrmala!» laikā. Jāpiebilst, ka Krievkalns šovasar apprecējās ar dziedātāju Gintu Ēķi – kas zina, vai un kad šai laulībai būs turpinājums ģimenes papildinājuma izskatā...

Vai būs muzikāla atvase?

Jau vasarā, festivāla «Positivus» laikā, bija manāms, ka grupas «Tribes Of The City» vokālistes Ksenijas Sundejevas un «The Mundane» līdera Gata Zaķa draudzība drīz vainagosies ar trešo ģimenes locekli. Šonedēļ »VZ« uz ielas redzētās Ksenijas ķermeņa aprises liek domāt, ka šis abiem tik nozīmīgais notikums gaidāms kuru katru brīdi. «Man negribas, lai presē šis jautājums tiktu lieki apmuļļāts,» »VZ« sīkākus komentārus par bērna gaidībām pieklājīgi atteica Ksenija.

Pēc »VZ« rīcībā esošās neoficiālās informācijas, Zaķim jau ir bērns no iepriekšējām attiecībām, bet Ksenijai šis būs pirmdzimtais. «Tribes Of The City» šobrīd paņēmuši radošo pauzi, «The Mundane» uzplaiksnījumi ir neregulāri, tātad vismaz muzikālajā ziņā bērna piedzimšana abiem plānus koriģēt neliks.

Dzemdējusi arī Marie N

Nupat par māti kļuvusi arī vienīgā Latvijas dziedātāja, kas spējusi uzvarēt starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, Marija Naumova jeb Marie N. Viņas dēlēns nācis pasaulē svētdienas, 12. septembra, naktī, svēris 4,05 kilogramus un bijis 56 centimetrus garš. Savu pirmdzimto šobrīd Parīzē ar visu ģimeni dzīvojošā dziedātāja sagaidījusi 37 gadu vecumā – viņas vīram, uzņēmējam Raitim Bullītam ir 41 gads. Interesanti, ka mazais teju vai «trāpījis» vecāku kāzu datumā – Naumova ar Bullītu salaulājās 2006. gada 13. septembrī Rīgas Sv. Alberta Romas katoļu baznīcā. Jāpiebilst, ka Bullītam jau ir meita – arī viņa tagad dzīvo Parīzē. «Patlaban manā dzīvē ir iestājies jauns, skaists un līdz šim nepieredzēts posms – dot dzīvību bērniņam un kļūt par māmiņu. Tas ir jauns, līdz šim nezināms ceļš, kas prasīs daudz mīlestības, spēka un enerģijas, taču pieredze, kādu gūšu, ļaus celties jauniem mērķiem, radošām idejām un spilgtām uzvarām. Nav viegli teikt uz redzēšanos, taču esmu pārliecināta, ka šis ieelpas brīdis nebūs ilgs un mēs atgriezīsimies – iespējams, vēl stiprāki, krāsaināki un radošāki,» uz laiku (?) slēdzot savu «MarieN Studio», tās mājaslapā saka Marija.

Šomase jau uz strīpas

Savukārt dziedātāja Liene Šomase pēc dzemdībām jau atgriezusies uz skatuves – kā »VZ« jau vēstīja, viņas atgriešanās notika pirms divām nedēļām, Siguldas pilsdrupās notikušajā mūziķa Māra Dronkas piemiņas pasākumā. Jāatgādina, ka dziedātājas meitiņa Gabriela pasaulē pieteicās 17. jūnijā, dienas vidū, viņa kļuva par vienu no pazīstamākajiem bērniem jau pirms dzimšanas, jo par savu grūtniecību Šomase paziņoja ar preses relīzes starpniecību, turklāt to izplatīja dziedātāju pārstāvošā kompānija «Mikrofona ieraksti». Ar savu draugu un meitiņas tēvu Mārtiņu Samuli Liene joprojām nav precējusies un, cik noprotams, nemaz nesteidz to darīt.

Svarīgākais