Britnija Spīrsa kopā ar māsu plāno dubultkāzas

© Scanpix

Vai abas ballīšu karalienes Britnija Spīrsa un Perisa Hiltone beidzot pieliks punktu savai nebēdnīgajai un trakulīgajai dzīvei un pievērsīsies tādām vērtībām kā ģimene un ģimenes dzīve? Abām izveidojušās nopietnas attiecības ar piezemētiem un kārtīgiem vīriešiem, kuriem, iespējams, izdosies savaldīt savas mīļotās.

Dienesta romāns

Džeisons Traviks ir bijušais skandalozās popzvaigznes Britnijas Spīrsas mākslinieciskais aģents un, kā liecina presē publicētā informācija, šobrīd arī viņas mīļotais vīrietis. "Viņi tiešām ir pāris," tā izdevumam "People" apgalvo kāda labi informēta persona.

Traviks strādā aģentūrā "William Morris", kas pārstāvēja Spīrsu viņas karjeras ziedu laikos. Siltākas jūtas abu starpā radušās apmēram pirms gada. Šā gada sākumā viņi paziņoja par biznesa attiecību pārtraukšanu, lai pilnībā varētu nodoties savai kopīgajai privātajai dzīvei. Maijā Traviks, Spīrsa un viņas abi mazie dēlēni Šons Prestons un Džeidens Džeimss baudīja atvaļinājumu Bahamu salās. Ar meitas drauga izvēli apmierināti esot arī Britnijas Spīrsas vecāki, jo īpaši tēvs, kura aizbildniecībā atrodas dziedātāja. "Viņas tēvs Džeimijs un māte Linne atbalsta meitu," apgalvo kāds drošs avots. "Pēc meitas nervu sabrukuma pirms diviem gadiem viņi ir ļoti piesardzīgi un ar neuzticību raugās uz katru meitas draugu, taču ar Traviku ir citādi. Spīrsas vecāki pazīst viņu jau ilgāku laiku. Spīrsa kungs uzskata, ka Džeisons Traviks ir labākais, kas ar Britniju jebkad ir noticis."

Kāzu detaļas jau zināmas

Traviks tiešām varētu iegrožot Spīrsas nevaldāmo raksturu, protams, ja vien viņam pietiks spēka un, galvenais, pacietības. Nepatīkams incidents norisinājās vasaras sākumā.

Kā rakstīja amerikāņu izdevums "New York Post", Spīrsa kādas Losandželosas viesnīcas restorānā kārtējo reizi bija sarīkojusi skandālu: vispirms apvainojusi oficiantu, bet pēc tam uzsākusi asu strīdu ar Traviku. Viņš mēģinājis mīļoto nomierināt, taču bez panākumiem. Spīrsa, sarkana aiz dusmām, pielēkusi kājās un metusies steigšus ārā pa rezerves durvīm. Pāra ne īpaši ilgās draudzības laikā šādas scēnas norisinājušās ne reizi vien, kas devis iemeslu baumām par attiecību beigām. Tomēr jaunākajos publicētajos fotoattēlos bijusī popkaraliene atkal ir redzama perfektā formā, brūni iedegusi un dzīvespriecīga. Izskanējušas baumas par iespējamām Spīrsas un Travika kāzām, turklāt ne jau par parastām: kā izdevumam "OK!" izpļāpājās Britnija, viņa kopā ar savu māsu Džeimiju plānojot dubultas kāzas. 19 gadu vecā Spīrsas māsa grasās precēties ar Keisiju Oldridžu, ar kuru viņai ir jau ilglaicīgas attiecības un kopīgs mazulis. Abas aizrautīgi kaļot kāzu plānus, un esot zināmas pat atsevišķas laulību norises ceremonijas detaļas: Spīrsas mazie dēlēni Šons Prestons (4) un Džeidens Džeimss (3) nesīšot laulības gredzenus, bet Travika divus gadus vecā meitiņa Madija kaisīšot ziedus.