Vaikulei pagalmā drūzmējas "biezi" auto

© F64

Viena no spilgtākajām zvaigznēm uz «Jaunā viļņa» atklāšanas pasākuma skatuves nenoliedzami bija Latvijas dziedātāja Laima Vaikule. Arī pie sevis ciemos viņa bija pulcējusi elitāru publiku.

Ar Laimas Vaikules parādīšanos, šķiet, Jūrmalā atkal sāk kūsāt dzīvība. Tiesa, dziedātāja dzimtenē nav biežs viesis, tāpēc viņas gaitām seko līdzi ne vien dzeltenā prese, bet arī kaimiņi. Runā, ka savā mājā Lielupē, Bulduru prospektā, naktī uz pirmdienu Vaikule esot sarīkojusi pamatīgu ballīti. Kā nākamajā dienā pārliecinājās »VZ«, lepnu mašīnu Vaikules mājas pagalmā tiešām netrūka, taču ballītes sekas nebija manāmas. Arī detalizētāku informāciju iegūt neizdevās.

Šoreiz Vaikules viesošanās Latvijā iemesls ir ne tikai festivāls «Jaunais vilnis», bet arī pašas nākamnedēļ gaidāmais solokoncerts. Mēģinājumi sazināties ar pašu dziedātāju, lai noskaidrotu, kā veicas ar gatavošanos lielajam vakaram, beidzās neveiksmīgi. «Ziniet, es šobrīd viņai nevaru pieiet pat klāt, jo viņai šobrīd ir aktīvs mēģinājuma laiks. Pašreiz notiek kostīmu izvēle un Laima ir ļoti satraukta,» tā trešdienas pēcpusdienā »VZ« skaidroja Vaikules dzīvesbiedrs un menedžeris Andrejs Latkovskis.

Svarīgākais