Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Popularitātes dēļ Riva metas pliks

Dziedātājs Markus Riva, kurš vairāk pazīstams nevis ar saviem darbiem uz skatuves, bet nemitīgu «zīmēšanos» dažādos baļļukos, spēris pēdējo soli – pozējis kails.

Sieviešu žurnāls «Cosmopolitan» uz savām fotosesijām aicinājis vairākus sabiedrībā populārus vīriešus, un viens no tiem, kas piekritis pozēt kails, ir dziedātājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa. Par fotogrāfa paveikto puisis ar lepnumu nekavējoties ziņojis savā blogā, ievietojot tajā arī fotogrāfijas un pie viena pavēstot, ka viņam ir jauna, nesen izveidota, mājaslapa internetā.

Jāatgādina, ka Riva popularitāti iemantoja, dodoties uz pasākumiem TV dīvas, savas producentes Ivetas Feldmanes sabiedrībā, kura pēc vecuma varētu viņam būt mātes vietā, tomēr sabiedrībā neskaitāmas reizes tika mēļots par abu pārāk ciešajām attiecībām. Riva arī ir pirmais, kurš iekļuvis starptautiski atzīta geju žurnāla slejās, lai arī pašmāju homoseksuāli orientētie zēni par dziedātāja pievilcību izsakās visai skeptiski. Lieki piebilst, ka mūzikas jomā jauneklim nebūt neklājas tik spoži – negāž viņš ne hitparāžu spices, ne albumu (tāda viņam nemaz vēl nav) pārdošanas topus...