Reiniks piebiedrojas blondajiem

© F64

Ar gājienu no Rātslaukuma uz Doma laukumu sestdien tika atzīmēts jau otrais Latvijas blondīņu asociācijas «Go Blonde» rīkotais festivāls. Doma laukumā gaišmatainās parādes dalībnieces gaidīja pasākuma vadītājs, dziedātājs Lauris Reiniks, kurš jau agrā rīta stundā pauda savu sajūsmu par iespēju stāties kontaktos ar blondīnēm.

«Šodien mana misija Doma laukumā stāties kontaktā ar daudz, daudz gaišmatainām daiļavām!» jau ap deviņiem no rīta sociālajā komunikācijas tīklā «Twitter» ziņoja dziedātājs Lauris Reiniks. Blondo daiļavu ielenkumā Reiniks jutās kā zivs ūdenī, turklāt par godu festivālam dziedātājs arī savā apģērbā ievēroja blondīņu «dress code» – balts un rozā. Arī Reinika matu krāsa pasākumā kļuvusi stipri gaišāka nekā pirms kāda laika, apmeklējot LNT šovu «O!Kartes akadēmija». «Nē, es neesmu kļuvis blondāks par godu šim festivālam. Jau divus gadus sev nebiju balinājis matu šķipsnas, bet nu, filmējot jauno videoklipu, tiešām vietām matu toni esmu padarījis gaišāku. Tas bija domāts, lai izskatītos kā vasaras saulē izbaloti mati. Taču jau pēc dažām nedēļām man atkal būs tikai dabiskā matu krāsa,» »VZ« klāstīja Reiniks.

Kopā ar aktrisi Agnesi Zeltiņu un TV seju Annu Lieckalniņu dziedātājs Lauris Reiniks ļāvās brīvai fotosesijai. Visus trīs tagad vieno blondā matu krāsa, taču tikai uz kādu laiku – jau pēc divām nedēļām Reiniks «izstāšoties no blondīņiem».

Svarīgākais