Samanta pēc uzvaras nedēļu slēpsies mājās

Spītējot iepriekš izteiktajām prognozēm, par šova «O!Kartes akadēmija» uzvarētāju kļuvusi sarkanmatainā tukumniece Samanta Tīna, īstajā vārdā Samanta Poļakova.

Vēl pirms rezultātu paziņošanās Rīgas kinostudijā tieši Samantai skatītāji uzgavilēja visvairāk. «Sajūtas ir vienkārši fantastiskas, jo es tiešām nebiju cerējusi uz uzvaru. Mana uzvara jau bija tas vien, ka ar katru nākamo nedēļu žūrija un skatītāji mani arvien augstāk sāka novērtēt. Cilvēkiem sākotnēji par mani bija viedoklis, ka esmu izlēcēja, iedomīga «fūrija» ar sarkaniem matiem. Es šajā šovā iekšēji lauzu sevi, jo, esot uz skatuves, iemācījos cilvēkus ielaist savā pasaulē,» pēc uzvaras sarunā ar »VZ« atzina Samanta.

Tuvākās dienas meitene plāno pavadīt mājās kopā ar ģimeni, lai aptvertu visu notikušo. Daudz laika atpūtai gan nebūs, jo jāpaspēj atgūt iekavētais mācībās Latvijas Kultūras koledžā. Samanta pastāstīja, ka plāno mācīties ārpus Latvijas un pilnveidot savas muzikālās iemaņas. «Es noteikti gribu radīt kaut ko savu. Gribu uz skatuves izdarīt ko nebijušu un oriģinālu. Būtu baigi interesanti, piemēram, startēt Eirovīzijā kopā ar «Stomp» – man taču aizvien ir [grupas dalībnieka] Džona kontakti un, iespējams, mēs Londonā vēl tiksimies,» prātoja Samanta.

Svarīgākais