Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Deju šova dalībnieki atslābinās pie klātiem galdiem

© Lauris Vīksne/F64

Pēc šova «Dejo ar zvaigzni 3» uzvarētāju paziņošanas tā dalībniekiem sākās īstā ballēšanās – noslēguma bankets risinājās viesnīcā «Baltvilla», kur dejojošās zvaigznes līdz pat septiņiem rītā dalījās savos šova priekos un bēdās. Šoreiz – bez dejošanas!

Šova uzvarētājiem Ievai Kemlerei un Aināram Ančevskim balvā pienācās kopīgs luksusa numuriņš viesnīcā, taču aktiera sievai Martai Grasei agri vajadzēja celties, viesnīcā viņa palikt nevarēja, tāpēc Ančevskis nakts priekus džentlmeniski atvēlēja Ievai ar viņas draugu Elmāru Romeiko, pats izvēloties kādu citu numuriņu, tiesa, ar divvietīgu gultu. Viesnīcas recepcijas darbinieki jokojot bija gatavi rīkot izsoli uz gultas vietu blakus Ančevskim.

Šova uzvarētājs Ainārs Ančevskis ballītē, šķiet, uz brīdi bija iejuties sava atveidotā tēla seriālā «UgunsGrēks» – visai kretīniskā Alekša – ādā: savai partnerei Ievai Kemlerei viņš bija gatavs uzbrukt ar dakšiņu. Abiem visas nakts garumā nebeidza zvanīt mobilie tālruņi, jo apsveikt gribētāju bija daudz.

Šova otrās vietas ieguvēji Elīza Ancāne (pirmā no labās) un Rolands Meržejevskis ar draugiem nekavējās ķerties pie klāto galdu pārtikas klāsta retināšanas. Vistas gaļas iesmiņi, zivju kotletes, siera un paipalu olu salāti, grilēti dārzeņi, kartupeļi ar timiānu – bija no kā izvēlēties. Šova raidījumu klātienē tieši šim pārim bija visvairāk atbalstītāju.

DIDŽUS VĪRIEŠI

Pēc šova notikusī ballīte deva lielisku iespēju dejotājiem sapazīties ar savu partneru otrajām pusītēm un otrādi. Piemēram, Santas Didžus vīrs, kroga «Paldies Dievam, piektdiena ir klāt» īpašnieks Arnis Bikšus ar lietpratēja tvērienu saskandināja ar savas sievas deju partneri Māri Pūci. Starp citu, Bikšus vēlējās doties mājup jau ap pieciem rītā, taču Didžus nepakam nespēja vien atvadīties no palicējiem. «Tad būs braukšana mājās vai nebūs?!» jokojot pat bija spiests bilst Bikšus.

Lai gan Viola Abramova šovā «piedalījās» tikai kā dejotāja Riharda Mailīša sieva, bet Ella ar minēto kungu tika izbalsoti jau pirmajās kārtās, abas dāmas bija vienas no ilgākajām ballītē palicējām.

ĪSTAIS SAIMNIEKS

Šova producents, lietuviešu miljonārs Justins Milušausks dēvējams par īsto «Dejo ar zvaigzni 3» saimnieku – tieši pēc viņa stabules norisinājās daudzi notikumi. Milušausks producējis jau piecus latvju šovus un akurāt tieši tik reizes arī esot sēdējis uz «Baltvilla» bāra letes. Milušausks teica, ka šovus Latvijā producē jau astoņus gadus, un apsolījās to darīt arī devīto – producentam ļoti patīkot, kā uz viņa izspēlētajām manipulācijām reaģē «vidējais latviešu skatītājs».

Šova vadītāja Jana Duļevska nezināmu iemeslu dēļ ballīti ignorēja. Varbūt baidījās, ka uz viņas rokas tiks atstāti ne tikai šova dalībnieku autogrāfi, bet arī iesilušāko ballītes viesu paraksti...

Lai gan, žūrijā esot, Vladimirs Ponomarjovs (attēlā ar sievu Ilonu) savos izteikumos bieži vien bija visai skarbs, dzīvē viņš, kā izrādās, ir omulīgs un humoru mīlošs cilvēks. Ballītē viņš bija praktiski visu kompāniju dvēsele, arī no žūrijas galdiņa, pateicoties Ponomarjova jokiem, atskanēja visskaļākie smiekli.