«Dejo ar zvaigzni» – slavenību izrādīšanās vieta

© F64

Šosvētdien noslēgsies šā brīža skatītākais šovs «Dejo ar zvaigzni 3». Prognozes par iespējamo uzvarētāju tiek izteiktas visdažādākās – labākais pāris vēl ir miglā tīts, taču viens gan ir skaidrs: šā deju šova pietrūks gan TV skatītājiem, gan dažāda ranga pašmāju slavenībām, kuras bija radušas kuplā pulkā gozēties lūgto viesu pirmajās rindās.

Ierindas šovumīlim nokļūšana «Dejo ar zvaigzni 3» skatītāju rindās nebija nemaz tik vienkārša, savukārt tā saucamais sabiedrības krējums personīgi saņēma īpašus ielūgumus un varēja sēdēt VIP zonā.

Uz katru raidījumu gan tika izsūtīts konkrēts skaits ielūgumu, tāpēc it kā nevarēja sanākt, ka zvaigznēm nāktos sēdēt citam cita klēpī. Taču ielūgumi tika doti arī pašiem šova dalībniekiem, kuri tos savukārt nodeva tālāk saviem radiem, draugiem un paziņām, tāpēc skatītāju zāle vienmēr bija stāvgrūdām pilna un daži interesenti visu šova laiku (trīs stundas!) pavadīja, stāvot kājās.

»VZ« prognozē:

1. Santa Didžus / Māris Pūce

2. Dana Dombrovska / Aleksandrs Aļošins

3. Elīza Ancāne / Rolands Meržejevskis

4. Ieva Kemlere / Ainārs Ančevskis

NOTIKUMU EPICENTRS

Iespējams, lielākajai daļai pie TV ekrāniem sēdošo nav ne mazākās nojausmas, kur risinās visas deju šova kaislības. Lūk, tā norises vieta – K. Ulmaņa gatvē esošajā darījumu centrā «UG 140», ko daudzi pazīst kā bijušo celtniecības preču veikalu «Profs». Sākotnēji šova organizatori bija pret viesiem un masu medijiem noskaņoti draudzīgi, taču vēlāk kāda «spalvaina roka» lika aizkulises sargāt vīriem formas tērpos, ar stekiem un šaujamajiem pie sāniem.

Par «zīmētieskārākajiem» šova apmeklētājiem laikam gan dēvējams trio Anete Sončika, Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, kuri bija praktiski nešķirami. Pēdējais gan pats piedalījās šovā (pārī ar Ellu), viņu atbalstīt vienmēr nāca sieva, savukārt Sončika... Laikam nāca balstīt abus divus. Jāatzīst, ballīšu karalienei tas padevās teicami, jo tikai ierašanās vien jau aizvīla visus fotogrāfus viņas virzienā.

Agris Blaubuks un Laura Kosīte ir profesionāli dejotāji, tāpēc viņi šovu vērtēja ar kritiskāku aci. Jāatgādina, ka, tieši pateicoties dejošanas šovam, abi kļuva par pāri – pirmā «Dejo ar zvaigzni» laikā Kosīte vēl bija kopā ar Valdi Škutānu, arī Blaubukam bija cita otrā pusīte.

Motosportists Jānis Vinters plašāku atpazīstamību guva, tieši pateicoties dalībai šovā, tiesa – dziedāšanas. Jāatgādina, ka savulaik kopā ar Lieni Šomasi viņš vienā tādā pat uzvarējis. Pēc tam Vinters bija manāms teju vai katrā saviesīgā pasākumā, taču pēdējā laikā kļuvis mazliet savrupāks. Iespējams, tāpēc viņš kopā ar draudzeni apmeklēja tikai pašu pirmo deju šova raidījumu, turklāt arī tad atteicās sēdēt VIP zonā.

Pirmā deju šova fināliste (dejoja pārī ar Valdi Škutānu) un otrā šova vadītāja Iveta Feldmane vienubrīd par varītēm rāvās TV ekrānā un gluži vai gūlās fotoobjektīvu priekšā, lai tikai kāds viņu pamanītu, taču – nekā. Nu Feldmane atkal sajutusi televīzijas garšu – drīz viņa būs viena no trim raidījuma «Superbingo» vadītājiem.

Aktieris Rihards Lepers manāms praktiski katrā tā saucamā sabiedrības krējuma ballītē, un, protams, viņš ērti iekārtojās pirmajās rindās arī deju šova laikā. Šovā «O!Kartes akadēmija» Lepers pat tika uz skatuves uzdziedāt, un nav ne mazāko šaubu, ka viņš piekritīs piedalīties arī šovā «Dejo ar zvaigzni 4» vai «5». Ja vien tādi būs, un ja vien viņu aicinās...

Kādreizējā veselības ministre, Saeimas deputāte Ingrīda Circene piedalījās pirmajā dejošanas šovā, un interese par šo nodarbi viņai laikam nav zudusi joprojām. Nav brīnums, ka dejojošā deputāte bija manāma arī jaunā šova skatītāju rindās.

Arī šarmantā TV režisore Žaklīna Cinovska piedalījusies deju šovā, tāpēc grūti pat pateikt, vai viņa raidījumu klātienē skatīt bija nākusi, lai vērtētu to no režijas vai arī dejošanas viedokļa.

Svarīgākais