Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Šomase un Ērglis baidās pat saskatīties

© Lauris Vīksne F64

Šovā «Koru kari» teju vai interesantākais norisinās aizkulisēs, kur dalībnieki ļauj vaļu emocijām. Pat līdz tam viens no otra uzskatāmi vairījušies koru vadītāji Liene Šomase un Andris Ērglis beidzot ļāvās sarunai.

Laikam jau preses sabaidīti, ka tikai viņus atkal nepieķer kādās jūtu izpausmēs, Liene Šomase un Andris Ērglis aizkulisēs turējās viens no otra pa gabalu. Lai arī viņu kori aizkulišu telpā atradās līdzās plecu pie pleca un dalībnieki viens otru pēc uzstāšanās apsveica, Liene ar Andri pat nesaskatījās. Tikai jau uz šova beigām abi nomaļus sāka kontaktēties un, ieraugot fotogrāfus, pat nopozēja.

Toties iekārojamais vientuļnieks diriģents un «Koru karu» tiesnesis Ints Teterovskis neskopojās ar padomiem aušīgajai Aišai. Šķiet, ka attiecībās ar sievietēm viņš pieturas pie paša pasludinātā harēma principa: jo vairāk sieviešu riņķī, jo mazāk atbildības.

«Koru karu» vadītājai Maijai Rozītei šovā bija uzlikts tik smags grims, ka nenoliedzami simpātiskā sieviete izskatījās kā transvestīts. Viņas debija vadītājas lomā gan kopumā vērtējama pozitīvi, bet līdzās viņai joku plēsējs Valters Krauze gan runāja drīzāk kā mācītājs kāzās, nevis izklaides raidījuma vadītājs.