"O!Kartes akadēmijā" sākas mīlas intrigas

© Jānis Saliņš f64

Pēc pirmajām trim nodzīvotajām nedēļām slēgtās telpās šova «O!Kartes akadēmija» dalībnieki pievērsušies mīlas lietām – liepājnieks Kristaps Čimdars un salaspiliete Anna Dribas risināja spāņu seriālam cienīgas kaislības. Mīlas intrigās korekcijas ieviesa izbalsošana.

Temperamentīgās salaspilietes Annas Dribas attiecības ar liepājnieku Kristapu Čimdaru sākās ar kopīgu uzstāšanos otrajā koncertā un turpinājās kā nevainīgs flirts. Drīz meitene pa šova telpām jau staigāja puiša sporta kurpēs, bet Kristaps sūdzējās citiem, ka Annas uzmanības apliecinājumi viņam traucē. Atraidījumu meitene uztvēra sāpīgi un savu pārdzīvojumu skaļi pauda arī agrās rīta stundās, ap pieciem. «Es vēlos runāt ar vadību par to, ka Anna pārkāpj iekšējās kārtības noteikumu trešo punktu un traucē mieru. Ja katru nakti ap pieciem jādzird šausmīgi ķērcieni, tā ir vistīrākā miera traucēšana. Iesaku Annai padzert kādas nomierinošas tabletītes, viņa nav normāla,» – tā uz to reaģēja Kristaps.

Izbalsošana un asaras

Tuvojoties nedēļas nogalei, abu attiecības atkal kļuva draudzīgas. Taču mierizlīgums puisi neglāba, un Kristaps, saņemot vienu no zemākajiem balsojumiem, sēdās uz izbalsošanas soliņa un bija spiests pamest šovu. Brīdī, kad tika paziņoti rezultāti, Anna izplūda asarās. Viņa devās uz savu luksusa istabiņu un, iespiedusi seju spilvenos, raudāja. To pamanīja Kristaps un devās meiteni mierināt. Annai atkal uznāca mīlas uzplūdi, un viņa puisim pateica, ka viņu mīl.

Pagaidām nevainīgi

Mīlas lietās pinas arī citi dalībnieki. 19 gadus vecais Mareks Kolāts atklāti paziņojis, ka ir nevainīgs, un to pašu par sevi apgalvoja arī Evija Sloka. Taču jau pirmajā nedēļā, kad uzvaru un līdz ar to tiesības izmantot luksusa numuriņa dāvātās iespējas ieguva Ogres policists Nikolajs Puzikovs, Evija visai bieži vēlās stundās devās viņu apciemot. Kad uzvara un istabiņa tika pašai Evijai, viņu apciemoja ne vien Nikolajs, bet arī Mārtiņš Grunte. «Pagaidām man tas liekas smieklīgi – visi tie jautājumi par to, vai Evijai šovā ir izveidojušās kādas simpātijas un kurš no šova puišiem Evijai patīk vislabāk,» »VZ« viesošanās laikā «O!Kartes akadēmijā» atklāj Evija. «Es par to tikai pasmaidu, jo īstenībā jau nekā nav. Ar Nikolaju biju pazīstama arī ārpus šova. Jā, kad pirmajā nedēļā atsevišķajā istabiņā dzīvoja Nikolajs, nācu pie viņa ciemos, savukārt pēc tam istabiņā tiku es, un pie manis ciemos nāca viņš. Atceros, ka vienā no šādām viesošanās reizēm Nikolajs paņēma līdzi arī sveces, mēs tās aizdedzām un uzrīkojām kopīgu dziesmu vakaru pie stilizēta ugunskura,» stāsta Evija. «Tagad jau šovā ir jauns sarunu temats – es un Mārtiņš,» smaidot turpina meitene. «Kamēr tas viss notiek ar smaidu, jauki un pozitīvi, man liekas – OK, lai jau. Protams, ja tas viss tiks pasniegts tā, it kā es būtu... sazin kas, tad es sākšu protestēt un teikšu nopietnu: nē, tā nav!» saka Evija, kuras gaitām šovā nu jau trešo nedēļu 24 stundas diennaktī seko kameras.

Par savu nevainību pirmais paziņoja viens no šova jaunākajiem dalībniekiem Mareks Kolāts. Drīz pēc tam par to pašu informēja arī Evija Sloka, kurai gan ir aizdomīgi labas attiecības ar šova dalībniekiem Nikolaju un Mārtiņu.

Svarīgākais