Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Skaistumkonkursu dalībnieki ieņem erotikas festivālu

© F64

Festivālu «Erots» apmeklēja arī šā gada konkursa «Mis» un «Misters Latvija» finālisti, kas, izpētījuši piedāvāto seksa rotaļlietu klāstu, nodevās intīmai fotosesijai.

Uz pirmo festivāla «Erots» dienu ieradās visi šā gada konkursa «Mis» un «Misters Latvija» finālisti. Kopā ar konkursa māmuļu Intu Fogeli jaunieši izmeta loku caur erotisko atribūtu stendiem un devās pie stilizēta mokurata, kur norisinājās dalībnieku intīmā fotosesija. «Šādi viņi iemācīsies izrādīt savu seksualitāti,» sesijas mērķi skaidroja Fogele.

Bez šā gada skaistumkonkursa dalībniekiem festivālā bija manāms arī «Misters Latvija 2005» Kārlis Karolis – gulbenietim bija uzticēta festivāla vadīšana. «Man tā bija lieliska iespēja – vadīt tik liela mēroga pasākumu. Es visvairāk novērtēju brīžus, kad bija jāvada dažādi konkursi ar skatītāju piedalīšanos. Man šķiet, ka «Erots» ir laba iespēja paplašināt savu seksuālo redzesloku,» »VZ« teica Karolis. Tiesa, vēlreiz šāda veida pasākumu puisis vairs nepiekristu vadīt: «Man svarīgi bija iegūt pieredzi no pasākuma vadīšanas principiem. Ja man šonedēļ atkal piedāvātu vadīt ko līdzīgu, es visdrīzāk atteiktos.»

Bijušais «Misters Latvija» Kārlis Karolis papildināja savu pieredzi gan pasākumu vadīšanā, gan arī seksa jomā. Pēc dažiem no priekšnesumiem puiša sejā bija manāms neliels šoks, iespējams, tāpēc viņš vairs negribētu vadīt līdzīgu festivālu.

Sākumā šā gada skaistumkonkursa dalībnieki bija visai bikli, taču pēc erotikas pasaules izzināšanas Intas Fogeles vadībā jaunieši jau bija gatavi iemēģināt pozēt pie mokurata, iejūtoties gan bargās kundzes, gan verga ādā.