Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"Eirodziesmas" vadītājai nevar atrast kleitu

© Raitis Plauks, f64

Gatavošanās rīt, 27. februārī, Ventspilī notiekošajam «Eirodziesmas» konkursam pilnā sparā risinājās visu šo nedēļu.

Šotrešdien televīzijas stilisti devās uz «Sky&More», lai sameklētu tērpus Eirovīzijas nacionālās atlases fināla tiešraides vadītājiem Kristīnei Virsnītei un Uģim Jokstam, kuriem vakara gaitā būs divi tērpi: konkursa laikā viens, bet, kad konkursantu uzstāšanās noslēgsies, viņi pārģērbsies svinīgākās drēbēs.

Tā kā skatuvi paredzēts ieturēt vēsās, ziemeļnieciskās krāsās, līdzīgas krāsas meklētas arī apģērbos. Jokstam tērpus izdevās atrast ātri – pats «Eirodziesmas» vadītājs priecājās, ka žakete der kā uzlieta un arī apavi ir apbrīnojami ērti, tikai bikses izrādījās mazliet par garu.

Par garu izrādījās arī Virsnīte, kura augstpapēžu kurpēs ir manāmi garāka nekā Joksts. Taču dāmai ne tikai nāksies meklēt kurpes ar zemāku papēdi – neveicās arī ar kleitas izvēli, jo vakarkleitu tā arī neizdevās atrast, tāpēc to līdz sestdienai nāksies sameklēt citur, un Virsnītes izskats Eirovīzijas dienā skatītājiem pagaidām paliks pārsteigums. Arī piemērotus apavus viņai, visticamāk, nāksies meklēt pašu krājumos.