Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

«PeR» par godu Eirovīzijai notetovējušies

© F64

Izturējuši Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo atlasi un iekļuvuši desmit labāko pretendentu vidū, grupas «PeR» puiši Nacionālās atlases finālā sestdien, 27. februārī, piedalīsies ar kārtas numuru, kuru nevēlējās izlozēt neviens – viņi būs pirmie.

Puiši gan piebilst, ka viņiem šajā ziņā jau ir pieredze – «PeR» nācies atklāt arī «SEB Muzikālo banku» janvārī, tāpēc nekas slikts nenotikšot arī šoreiz.

Pirms konkursa Mārtiņa Freimaņa auklētie «PeR» puiši cītīgi nodarbojas ar veiksmes piesaistīšanu. «Viena meitene man uzdāvināja akmeni, kas nes laimi. Tas nav nesis veiksmi līdz šim it nemaz, bet es ceru, ka tas notiks. Tagad lasu grāmatu «The Secret», kas māca, ka dzīves noslēpums ir vizualizēšana – vajag tikai kaut ko iedomāties, un viss tev būs. Teikšu godīgi –– man tas nav palīdzējis. Arī «Muzikālajā bankā» mēs sevi redzējām pirmajā vietā, bet šodien [3. februārī] vizualizējām, ka [atlases finālā] mums būs 7. kārtas numurs... Bet es skatos ar optimismu un turpinu vizualizēt, ka viss būs kārtībā,» sarkastiski paskaidro «PeR» dziedātājs Ralfs Eilands. Īsi pirms konkursa viņš uz kakla uztetovējis spārnus – tā esot ļoti «eirovīziska» stafete, kuru pārņēmis no grupas patrona Freimaņa: viņš pirms katras Eirovīzijas esot taisījis «tetovējumu neredzamā vietā».