Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Rešetina sievai tiek bezgalīgā skaistuma tituls

© publicitātes foto

Vai Zanda Zariņa-Rešetina, aktiera Intara Rešetina sieva, par nule iegūto «Mrs. Infinity» saņems arī rīkotāju solītos 20 000 eiro?

Viņa pieļauj, ka paliks tikai ar kroni, titulu un briljanta auskariem, taču par naudu īpaši nebēdā, jo galvenais – mīlestība un ģimene – viņai jau pieder.

Silikons ceļ pašapziņu

Uzzinot, ka kārtējā precēto sieviešu konkursā balvu ieguvusi latviete – šoreiz Zanda Zariņa-Rešetina (30), atliek vien piebilst, ka viņa to jau sen pelnījusi. «Mis Latvija 2002» Zanda, kurai nākas samierināties ar mediju piešķirto titulu «aktiera Intara Rešetina sieva», pašlaik mulst, saņemot apsveikumus, jo skaistumkonkursu Tenerifē vairāk uztvērusi kā iespēju astoņas dienas baudīt saulainu laiku. Sākumā tā arī bijis, jo konkursa organizatori pirmajās dienās laiskojušies un tad pēdējās centušies visu atgūt.

Sīvākā konkurence Zandai izvērtusies ar Latīņamerikas pārstāvēm, kurām skaistumkonkursi ir jau kļuvuši par kaut ko līdzīgu nacionālajam sporta veidam. Tāpat viņai nācies izturēt netiešu konkurenci ar citu dalībnieču mākslīgo skaistumu. Žūrijas locekļi taujājuši par Zandas attieksmi pret plastisko ķirurģiju: viņa uzskata, ja kādai silikons krūtīs ceļ pašapziņu un palīdz sakārtot galvu, tad – kāpēc gan ne?! Arī Rešetina sieva pieļauj, ka varbūt pēc otrā vai trešā bērna būs vēlme uzlabot savu krūšu formu ar silikona palīdzību. Tajā pašā laikā Zanda uzskata, ka tieši dabiskums ir tas, ar ko Latvija skaistules pārspēj savas konkurentes: «Mēs esam tādi dabas bērni, jo ārzemnieces lielākoties ir izdresētas, ko un kā teikt, kā smaidīt.»

Piestrādā par tulku

Konkursā Tenerifē Zandai nācies arī piestrādāt par tulku, jo pārstāves no bijušās Padomju Savienības nav pratušas angļu valodu, bet organizatori – krievu.

Interesanti, ka konkursā Tenerifē latviete bijusi visjaunākā dalībniece. Visvecākajai – kādai ļoti konservatīvai kundzei no Itālijas – bija 47 gadi. Kopumā konkursa atmosfēra, salīdzinot ar citām skaistumsacensībām, esot bijusi visai draudzīga un pat bezbēdīga. Zanda arī tad, kad paziņots, ka tieši viņa ieguvusi titulu «Mrs. Infinity» («Mis Bezgalība»), to nav īsti sapratusi. Kad konkurentes apsveikušas, tad gan pašai bijis pārsteigums un prieks.

Vīrs vēl gulējis

Uz jautājumu, kāda bijusi vīra Intara Rešetina reakcija, uzzinot, ka nu viņa sieva ir bezgalīgi (infinity) skaista, Zanda smej – miegaina, jo viņš tobrīd gulējis. Pats Rešetins sarunā ar »VZ«, pieklājīgi atvainojies, atteicās izpaust detaļas, jo kopš aprīļa ar medijiem vairs nekontaktējoties. Arī Zanda, paklausīga sieva būdama, neatklāja, kādu pārsteigumu vīrs viņai sarūpējis.

Toties trīsgadīgā meita Elīza Marija gan steigusi pielaikot kroni. Līdz pārējo balvu – briljanta auskaru un apavu par 260 eiro – pielaikošanai viņai vēl jāpaaugas. Nu bet kā ar konkursā balvā iegūto naudu – 20 000 eiro ir gana liela summa, lai to tik vienkārši aizmirstu?! Zanda neslēpj, ka šī nauda tiktu tērēta kredītu segšanai, taču, kā tas jau gadījies līdzīgos skaistumkonkursos, tā rīkotājiem pēdējā brīdī atsaka sponsori, un nauda paliek tikai uz papīra, kaut gan līgums ir parakstīts un bankas konts, uz kuru pārskatīt summu, arī nosūtīts. «Kamēr [naudu] nesaņemšu, līdz tam brīdim labāk nelolot cerības,» pavisam mierīgi šo situāciju uztver Zanda.