Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Rūpēs par solīda vecuma cilvēkiem Barševskis atver erotisku klubu

Dzīves baudītājs un skandalozais uzņēmējs Oskars Barševskis jau nākamnedēļ atvērs jaunu naktsklubu ar elegantu erotisku akcentu.

Nedz krīze, nedz vecākā dēla krimināla rakstura ķibeles nav spējušas mazināt viņa uzņēmību un optimismu.

Dienās, kad valdība pieņēma budžetu, bet studenti un baikeri protestēja pie Saeimas nama, blakus kvartālā kādā ēkā notika pēdējie krāsošanas, skrūvēšanas un izdaiļošanas darbi ar vērienu gluži kā treknajos gados. Šai rosībai pa vidu, sirmajiem matiem plīvojot, procesu uzraudzīja un darbiniekus izrīkoja uzņēmējs Oskars Barševskis. «Sajūta tāda kā Dimā romānā par musketieriem – pēc 20 gadiem. Arī es ar saviem partneriem atgriežos nakstklubu biznesā!» ar savu jauno lolojumu lepojas Barševskis. Šajā pasākumā viņam lieti noder pieredze, kas uzkrāta 90. gadu sākumā, atverot pašas pirmās toreiz ļoti populārās burziņu vietas «Underground» un vēlāk «Mirāžu».

Barševskis saka – lai arī jauna naktskluba atvēršana šobrīd šķiet tīrais neprāts, no otras puses – tas ir virziens, kurš Rīgā, kad tiek likts akcents uz tūrisma attīstību, ir perspektīvs. Galvaspilsētā nav naktsklubu, kas piedāvātu kvalitatīvu izklaidi solīda vecuma cilvēkiem. Patiesi, aplūkojot arhitekta Anda Sīļa zili sudrabotajos toņos veidoto interjeru, mākslinieka Roberta Koļcova gleznas un detaļas, sudraba palmas tualetē ieskaitot, – tas viss rada eleganti juteklisku gaisotni. Tiem, kas šīs izjūtas vēlas uzkarsēt vēl vairāk, paredzēta īpaša telpa, kuras vidū ir milzīga gulta jeb skatuve – vieta erotiskā teātra uzvedumam. Viens no kluba īpašniekiem Edvīns Melnis, to rādot, paziņo – mums šajā ziņā konkurentu Rīgā nav! Ja paskatās, kas tiek piedāvāts tūristam Rīgā, tad tie ir uz jauniešu publiku orientēti bāri ar apdullinošu mūziku un go-go dejotājām, taču kvalitatīvu erotisko priekšnesumu nav.

Melnis cer, ka tieši ārzemnieki būs šā kluba aktīvākie apmeklētāji. Te savs vārds sakāms vēl vienai kluba īpašniecei Irēnai Pulkinenai: viņa iecerējusi speciālus dāmu vakarus, kur daiļais dzimums tiks iepriecināts ar pavedinošiem puišu priekšnesumiem.

Mums konkurentu nav!

Viens no kluba īpašniekiem Edvīns Melnis uzskata, ka Rīgā nav naktsklubu, kur piedāvātu kvalitatīvu izklaidi solīda vecuma cilvēkiem. Iespējams, ka šeit tiks ieviests pat vecuma ierobežojums – sākot no 25 gadiem.