"The Rolling Stones" ģitārists Ronijs Vuds arestēts par draudzenes piekaušanu

Grupas Rolling Stones ģitārists Ronijs Vuds ir aizturēts uz aizdomu pamata par uzbrukumu savai jaunajai krievu izcelsmes draudzenei.

62 gadus vecais mūziķis tika arestēts uz ielas Anglijas ciematā Kleigeitā. Policiju bija izsaukusi viņa 20 gadus vecā draudzene Jekaterina Ivanova, kura stāstīja, ka viņi sastrīdējušies un rokeris viņai sitis. Pēc nogādāšanas policijā un nopratināšanas R. Vuds ieslodzījumā bijis līdz rītam, kad pret drošības naudu atbrīvots. Nākamreiz viņam policijā būs jāparādās janvārī. Notikušo apstiprinājis R. Vuda preses pārstāvis Deivids Rigs, kurš gan nekādus plašākus komentārus nesniedz, vēsta The Times.

Šis incidents ir kārtējais nelāgais notikums R. Vuda un viņa draudzenes vētrainajās attiecībās. Septembrī uz viņu piecus miljonus mārciņu vērto namu tika izsaukta policija, jo strīda laikā J. Ivanova bija piedraudējusi padarīt sev galu.

R. Vuds J. Ivanovas dēļ sievu pameta 2008. gadā. Viņu laulība bija ilgusi 24 gadus, savukārt šķiršanās prāva beigsies tuvāko nedēļu laikā. Par laulības šķiršanas iemeslu tiek minēti R. Vuda ārlaulības sakari, tomēr no publiski pieejamajiem dokumentiem nav skaidrs, ar ko tad šie sakari vecajam rokerim ir bijuši, lai gan tas ir nojaušams.

2008. gadā ģitārists devās uz rehabilitācijas klīniku, lai tiktu galā ar ieilgušo atkarību no alkohola. Zīmīgi, ka tas notika jūlijā – tajā pašā mēnesī, kad viņš bija iepazinies ar Jekaterinu un viņa sieva jau runāja par šķiršanos. Tā paša gada oktobrī R. Vuds izvācās no ģimenes mājas Īrijā un itin bieži bija redzams kopā ar Jekaterinu. Tas ļoti patīk britu dzeltenajai presei, kas laiku pa laikam publicē fotogrāfijas ar krunkaino rokenrola vectētiņu R. Vudu un viņa jauniņo mīļāko.

Mūziķa šķirtene Džo Vuda par notikušo īpaši nepārdzīvo. Kā vēsta tabloīds The Sun, mūziķa bijusī sieva izteikusies, ka Jekaterina viņai izdarījusi pakalpojumu: "Viņa ir kļuvusi par mani, jo viņai tagad nepārtraukti jāpieskata Ronijs. Turpretī es esmu kļuvusi par viņu – brīvu un bez attiecībām." Bijušajiem laulātajiem draugiem ir divi kopēji bērni.

Pagājušajā nedēļā tika slēgts Londonas striptīza klubs, kurā R. Vuds iepazinās ar Jekaterninu. Policijas reida laikā tika iegūti pierādījumi, ka šī iestāde patiesībā ir bordelis, kurā klientiem viegli bijušas pieejamas arī narkotikas, tai skaitā kokaīns.

R. Vuds kopš 1975. gada bijis Rolling Stones dalībnieks. Jau vairāk nekā trīsdesmit gadu viņš kopā ar grupu ieraksta albumus, ceļo pa pasauli un pelna miljoniem dolāru. Pēdējos gados R. Vuds ir atklājis arī citus savus mākslinieciskos talantus un dažādām galerijām pārdod savas gleznas.

Svarīgākais