Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Ellas kluba līdzīpašniece valdzina iekārojamus vecpuišus

© F64

Tā saucamais sabiedrības krējums arvien biežāk izvēlas savas nakts gaitas noslēgt, atpūšoties Vecrīgas klubā «Dstyle». Izskatās, ka tam par iemeslu ir ne tikai pārdomātā kluba programma, bet arī simpātiskās «Dstyle» īpašnieces, kuras prot savaldzināt pat iekārojamākos vecpuišus.

Saimnieciskā blondīne

Bez dziedātājas Ellas (Elīna Fūrmane) jaunatvērtā kluba «Dstyle», šķiet, Vecrīgas sabiedriskā dzīve vairs nav iedomājama – šeit risinājās arī «Riga Fashion Week» oficiālās ballītes. Kluba publiskā seja un arī dīdžejs ir Ella, bet ar saimnieciskajām lietām vairāk nodarbojas viņas draudzene un uzticamā līdzgaitniece (pēdējo gadu laikā publiskos pasākumus abas apmeklē gluži vai nešķirami) Santa Kola. Starp citu, lielā mērā pateicoties viņai, klubs kļuva dzīvotspējīgs – tieši uzņēmēja Kola piesaistīja ārvalstu investorus. «Darba netrūkst. Brīžiem jau šķiet, ka Elīna šeit pārcēlusies uz dzīvi. Viņa klubā ir atbildīga par organizatorisko pusi, es vairāk atbildu par rēķiniem,» »VZ« pastāstīja Kola.

Atmaigst pat Gulbis

Kā novēroja »VZ«, ne tikai blondajai Ellai, bet arī ne mazāk skaistajai kluba līdzīpašniecei Kolai par vīriešu uzmanību sūdzēties būtu grēks. Piemēram, kamēr «Riga Fashion Week» ballītes laikā dziedātāja rāvās vaiga sviedros, lai izklaidētu sanākušos viesus, viņas biznesa partnere baudīja divu pašmāju iekārojamu vecpuišu uzmanības apliecinājumus. Jau pie pašas kluba ieejas Santu pārtvēra bijušais iekšlietu ministrs Māris Gulbis. Pēc nelielas sarunas Gulbis smaidošs pagāja garām fotogrāfiem un nozuda pūlī. »VZ« pagājušajā nedēļā vēstīja par Gulbja saķeršanos ar paparaci – šoreiz no agresijas nebija ne vēsts, no ekspolitiķa dvesa pat kaut kas līdzīgs vēlīgumam, laikam jau saruna ar Kolu bija ietekmējusi pozitīvi...

Vai vīriešiem ir cerības?

Ballītes turpinājumā Kola bija manāma jau cita vecpuiša – Valda Škutāna – sabiedrībā sēžam uz dīvāna un tērgājam. Starp citu, «Dstyle» atklāšanas pasākumā abi par kaut ko uz ielas asi konfliktēja, taču toreiz pie vainas laikam bija Škutāna dīvainais dvēseliskais noskaņojums, nevis kādas jau iepriekš samilzušas problēmas – ar Santu dejotājs ir pazīstams jau sen, abi ir draugi. «Nē, nē, neviens no viņiem abiem mani nelenc – ar abiem šiem vīriešiem esmu labi pazīstama jau vairāk nekā trīs gadus,» »VZ« apgalvoja Kola, piebilstot, ka šī pazīšanās sākusies šova «Dejo ar zvaigzni» laikā – toreiz tajā piedalījusies viņas draudzene Aisha (Aija Andrejeva). To, vai šobrīd ir brīvas sievietes statusā vai arī viņas sirds jau ir aizņemta, Ellas biznesa partnere nevēlējās publiskot.