Komentāri: VAKARA ZIŅAS. Kas ir kaņepju baronese Dzidra Bruzgule

bezkaunīgais sivēns

Vajadzēja sūtīt modros likumsargus pārlūkot apkārtni, vai kaut kur neaug arī driģenes, kuru narkotiskā iedarbība neatpaliek no pasaules standartiem.

1.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Елена Лебединская-vecā pakaļa, ej piedāvā sevi uz Lienes ielas.

1.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde bezkaunīgais sivēns

Vai Valmierā ir Lienes iela? :)

2.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kaņepīti, par narkotiku, pasludināja naftas magnāti kopā ar dažādiem pārstāvjiem no Štatu valdības. Neliels citāts.

***************

В 1937 году крупный промышленник Дюпон запатентовал технологию изготовления пластика из нефти и угля, и с тех пор из нефтепродуктов начали производить пластмассы, целлофан, целлулоид, метанол и нейлон. То же самое можно делать из конопли, и промышленное выращивание этого растения угрожало подорвать бизнес Дюпона, который начал зарабатывать миллиарды. Магнат решил стереть коноплю с лица земли.

Одним из основных инвесторов Дюпона в те времена был Эндрю Меллон, занимавший должность секретаря государственного казначейства при президенте Лу Генри Гувере. Его племянник Гари Дж. Анслингер получил пост руководителя Федерального бюро по наркотическим и опасным препаратам.

1.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

No kaņepītes iespējams ražot veselīgu un stipru apģērbu un apavus, draudzīgas Dabai plastmasas un vairāk kā 1000 cita veida izstrādājumu, kuri draudzīgi cilvēka organismam un Dabai. Kaņepju eļļa ir ļoti augstvērtīgs produkts, bagāts ar D vitamīnu. No kaņepēm var ražot augstvērtīgāku , ne kā no naftas , degvielu. No kaņepēm var ražot arī lētu (lētāku ne kā no naftas) asfaltu jeb ceļa klājumu. Šie piemēri sniedz mums priekšstatu par to, cik ļoti vadoņi ir norūpējušies par Dabu un tautu.

Kaitējums Dabai, kas nāk no mašīnu izpūtējiem, ir tik pat liels kā no kosmētikas izstrādājumiem. Valdība cenšas ierobežot kurināšanu ar malku, kuras kaitīgums ir ļoti smieklīgs.

1.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Autovadītājiem, traktoristiem, ekskavātoristiem jātur kabīnē paklāji priekš eļļas pilītes savākšanas, kura varētu notecēt no kāda agregāta, kurš zaudējis blīvuma spējas. Ja nebūs, būs bargs sods. Tas pats mežstrādniekiem - zāģeriem, jo uzpildot, zāģa tvertni, var nopilēt degvielas pile. Bet, klājot naftas izstrādājumu - asfaltu uz zemes un ļoti lielās platībās, izrādās Dabai veselīgi.

Tie paši paklājiņi, kurus jāvadā tehnikas vadītājiem, ir no naftas un pārpilda mūsu atkritumu izgāztuves. Lai to dabūtu gatavu, vajadzīgi autoritatīvi diplomi.

Tā pati, veikala kulīte no celofāna, ja vņu ražos no kaņepes, var tikt izmantota augsnes mēslošanai. Bet nē, valdība turpinās cīņu par Dabas piesārņošanu, līdzīgi kā līdzcilvēku ķīmiķošanu ar potēm.

1.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Jā... Ir, par ko padomāt.

1.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Skumīga, tā "domāšana".

1.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Dzēsts lietotājs

Piekrītu, bet "politkorekti" būtu teikt, ka naftas produktu izstrādājumu lietošana ir pareiza.:DDD

1.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde bezkaunīgais sivēns

Ģeniāli. Varētu Nobelu piedāvāt, bet pašam nav.

1.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Tu Valentins,nejac parasto kanepi ar marihanu,,

2.mar 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

Tikai tu,ķēms,jauc pakaļu ar muti....

2.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Nosaukums "Marihuāna" ir izzīsts no pirksta. Kaņepīti, nosaucot par marihuānu, tika radīts apmelojums. Pati kaņepīte no tā neizmainījās.

3.mar 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Katram latgalietim sētā pa kaņepju dobei, un tad jau Latgale atplauks.

3.mar 2021 Atbildēt

Komentēt