Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

"Vakara Ziņas" iesaka 10 idejas svētku dāvanām

© Pixabay

2.lapa

6. Agneses Zeltiņas rotas «XII», kas veltītas zodiaka zīmēm

«Sākot strādāt ar dabiskajiem akmeņiem, atveras jauna un aizraujoša pasaule ‒ ne tikai tas, kas saistīts ar akmeņu nozīmi un kādos dzīves aspektos katrs konkrētais akmens var palīdzēt, bet arī akmeņu saderība ar konkrētu zodiaka zīmi. Šajā kolekcijā rūpīgu pētījumu rezultātā esmu atlasījusi, manuprāt, katrai zīmei vispiemērotāko. Salīdzinot ar «Soulstones» iepriekšējām kolekcijām, šī būs izteikti minimālistiska. Aproces būs iegādājamas ar pievienojamiem horoskopa zīmju medaljoniem, kurus pēc vēlēšanās varēs arī noņemt, tādējādi nēsājot aproci dažādos veidos. Kolekciju papildinās arī kaklarotas un auskari.

Jaunā kolekcija «XII» ir pieejama «Soulstones» studijā Rīgā, Bruņinieku ielā 45 un interneta platformā www.soulstonesshop.com.

7. Karīnas Račko jaunākais bestsellers «Sasietā»

Blogere Zane Ozoliņa nosaukusi Karīnas Račko jaunāko romānu par sievietes emocionālās pasaules šedevru: «Skaists un sāpīgs jūtu stāsts, kas meklē atbildes uz jautājumiem, ar kuriem reiz saskaras ikviens: vai cilvēku, kurš atrodas mums līdzās, mēs spējam redzēt tādu, kāds viņš ir patiesībā? Vai arī redzam tikai savas interpretācijas atspulgu? Varbūt mēs veidojam attiecības nevis ar reālām būtnēm, bet gan ar iedomu tēliem, ko paši esam radījuši?»

Iegādājoties grāmatu «Sasietā» interneta platformā www.karinaracko.com, to iespējams pasūtīt ar autores autogrāfu un Ziemassvētku novēlējumu.

8. Biļete uz 2020. gada erotiskāko notikumu

Ziemassvētku vecīša dāvanu maisā noteikti jāatrodas festivāla «Erots» biļetēm. Šis pasākums ikvienam pārim ļaus labāk iepazīt vienam otru un piedzīvot ko nebijušu! Dāvini ieejas biļetes Ziemassvētkos vai gadu mijā, bet apmeklē to 21. vai 22. februārī Ķīpsalas hallē. Ja vēlies gūt pavisam īpašu pieredzi un būt pavisam tuvu māksliniekiem, iegādājies VIP biļeti, kas nodrošinās vietu blakus galvenajai skatuvei.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī interneta platformā www.bilesuserviss.lv un www.bezrindas.lv. Festivāla biļete derīga vienreizējai ieejai vienā no pasākuma dienām. VIP biļete derīga izvēlētajai pasākuma dienai un izvēlētajam cilvēku skaitam.

«Erots 2020» norises laiki: 21. februārī no pulksten 20.00 līdz 3.00 un 22. februārī no pulksten 19.00 līdz 3.00.

9. 2019. gada QLED televizors

«Samsung» QLED inovācijas raksturo spēcīgs intelekts, jaunas pakāpes attēla kvalitāte un maksimāla lietojamība, kas lauž visas tradīcijas. QLED televizori ļauj tev iekļūt dziļāk ikvienā ainā, atklājot vissīkākās detaļas, kuru esamību tu nemaz nenojauti. Saskati tās izteiktākā kontrastā, dziļākos melnajos toņos tumšajās ainās un spilgtākos baltajos toņos gaišajās ainās. Dziļi QLED iekšienē atrodas jaudīgs procesors, ko darbina «Samsung» ekskluzīvā tehnoloģija. Viedais mašīnmācīšanās procesors optimizē ekrāna spilgtumu un skaņas kontroli.

QLED fona režīms transformē to, kā lietojam TV. Pat tad, kad tas ir izslēgts, jaunais QLED atveido jūsu dzīvojamās istabas dekoratīvos rakstus un piedāvā noderīgu dzīvesstila informāciju.

10. «Samsung» gudrais rokaspulkstenis

««Samsung» Galaxy Watch Active2» rokaspulkstenis. Esi sasniedzams, izmantojot uz savas plaukstas locītavas esošo dzīvesstila un veselības partneri, kas sniedz tev padomus reālā laikā. No pulksteņa, kas rūpējas par tavu labsajūtu, iegūsti precīzāku informāciju par savu veselību un izpēti to lielākā ekrānā. «Galaxy Watch Active2» paziņo tev svarīgu informāciju, kad tev tas ir nepieciešams.

Šis pulkstenis ir pielāgojams jau no pirmās dienas, sākot ar to, ka vari izvēlēties «Bluetooth» vai LTE modeli, 44 mm vai 40 mm, nerūsējošā tērauda vai vieglā alumīnija dizainu, kā arī kādu no daudzajām siksniņām.

«Galaxy Watch Active2» ir palielināts displejs ar pilnībā melnu ekrānu. Tas ir gandrīz bez rāmja, nodrošinot pēc iespējas lielāku ekrānu, lai tu vari iegūt informāciju, kas tev nepieciešama.

«Galaxy Watch Active2» seko līdzi tavām kustībām, tāpēc tu vari to vienkārši uzlikt un sākt trenēties. Tagad automātiskai izsekošanai kopā ir pieejami septiņu veidu treniņi, jo izvēle ir papildināta ar peldēšanas režīmu, savukārt manuālā izsekošana darbojas jebkāda veida treniņiem. Skriešanas trenera funkcija reāllaikā sniedz tev noderīgus padomus. Ņem līdzi tikai rokaspulksteni, atstājot tālruni mājās.

Bez raizēm dodies ar savu «Galaxy Watch Active2» ārpus mājas, jo akumulators darbosies visu dienu vai pat vēl vairāk normālā režīmā. Atgriežoties mājās, vienkārši uzliec to uz kompaktā magnētiskā bezvadu lādētāja un uzlādē. Nav nepieciešamas ne lādēšanas ligzdas, ne arī vadi.