Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

"Vakara Ziņas" iesaka 10 idejas svētku dāvanām

© Pixabay

Lai arī »Vakara Ziņas« jau novembra sākumā ieteica laikus gatavoties gada nogales svētkiem un sarūpēt dāvanas saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem, bet, ja nu tomēr vēl nav izdevies sagādāt visas dāvanas, piedāvājam desmit idejas, kā iepriecināt savus mīļos cilvēkus šajos Ziemassvētkos vai gadu mijā.

1. Vecākiem, vecvecākiem, radiem, draugiem, sievām, vīriem un kolēģiem dāviniet brīvdienu žurnāla »Vakara Ziņas« abonementu 2020. gadam

Abonējot žurnālu «Latvijas pastā» pa tālruni 67008001 vai 27008001, to var darīt līdz pat 23. decembrim. Savukārt interneta platformā abone.nra.lv »Vakara Ziņu« abonēšana arī paredzēta līdz šā gada 23. decembrim. Bezmaksas tālrunis abonēšanai 80201333. Abonējot žurnālu 2020. gadam, 12 mēnešu abonenti dāvanā saņems krāšņu kalendāru «Latvijas dārzi un parki» un horoskopu speciālizlaidumu.

2. «Laimas» Ziemassvētku gardie saldumi

Zīmols «Laima» šajā gada nogalē priecē ar krāšņu Ziemassvētku kolekciju, kurā atrodami gan iecienītākie «Laimas» saldumi, gan jaunumi, kas sagādās patīkamu pārsteigumu garšas kārpiņām un acīm. Siltie un piesātinātie aromāti ienesīs vēl vairāk mīlestības gada siltākajos un gaišākajos svētkos.

«Laimas» svētku kolekcijā kopumā ir 25 produkti ar īpašām svētku garšām, kā arī iepakojumiem, kas padara tos par lieliskiem sveicieniem ikvienam, kuru šajos svētkos vēlies iepriecināt.

«Laimas» Ziemassvētku kolekcija ir radīta tā, lai ikviens atrastu sev tīkamāko - pārliecinošu tumšās šokolādes garšu, eleganto piena šokolādes maigumu vai sapņaino baltās šokolādes vilinājumu, ko papildina rieksti, augļi un «Rīgas melnais balzams».

Meklē «Laimas» svētku kolekciju zīmola saldumu veikalos un lielākajās tirdzniecības vietās Latvijā.

3. Palutini savu vīrieti ar «Hymm» kolekciju

Skūšanās balzams «Hymm» ir nogludinošs un ar svaigu smaržu. Balzams pēc skūšanās pārvērš rīta skūšanos par patīkamu rituālu. Īpašā formula ar alvejas ekstraktu, E vitamīnu un alantoīnu nomierina un mitrina ādu. Formula, kas radīta bez smagām vai taukainām sastāvdaļām, ātri uzsūcas un neatstāj taukainu sajūtu.

Putojošais un enerģiju sniedzošais sejas mazgāšanas līdzeklis ikdienai ar maigu sastāvu liks ādai justies atsvaidzinātai un ar jaunu enerģijas līmeni. Attīra ādu un trīs dienas augušu bārdu.

Tam ir maigs sastāvs ar ādai neitrālu pH. Noņem lieko taukainību, netīrumus, sviedrus un ķermeņa aromātu, nepadarot ādu sausu vai ciešu.

Augstās kvalitātes piecu asmeņu skuveklis pielāgojas katrai sejas kontūrai, ērti ieguļ plaukstā, pateicoties patīkamajām gumijas rievām, un nodrošina precīzu skūšanos ar tā piecu asmeņu tehnoloģiju. Skuveklim ir funkcionāla piespiežama poga ātrai asmeņu samainīšanai un lubrikanta maliņa ar E vitamīnu un alveju ļauj skuveklim slīdēt pār ādu, sniedzot īpašu komfortu. Īpaša apgriešana vaigubārdai, kazbārdiņai un zem deguna, ar sargājošām maliņām papildu drošībai skūšanās laikā.

Vīriešu komplektu iespējams iegādāties interneta platformā www.amway-latvia.com.

4. Čaklajām saimniecēm mājas uzkopšanas preces

Mitrās salvetes «Amway home» lieliski piemērotas ātrai tīrīšanai. Salvetes ir piesūcinātas ar universālo šķidrumu tīrīšanai. Salvetes atrodas ērtā iepakojumā, kas satur četras salvešu paciņas. Salvetes ir ļoti izturīgas un lieliski piemērotas grūti iztīrāmu netīrumu un traipu likvidēšanai no auduma.

Neparasti spēcīgas iedarbības līdzeklis stikla virsmu tīrīšanai. Tā dabiskā formula bez piepūles noņem tauku un netīrumu pēdas, atstājot virsmu tīru un spīdošu. Neatstāj toksiskus izgarojumus un pilienu pēdas.

Universālais tīrīšanas šķidrums izlaužas cauri visa veida netīrumiem, dziļiem traipiem un kvēpiem. atstājot spīdīgu virsmu bez švīkām. Līdz ar to jums tas nav jānoskalo. Padara jūsu mājokli tīru, dabiski svaigu un drošu, pateicoties iedarbīgajām dabiskās izcelsmes sastāvdaļām. Atvieglo mājas uzkopšanu, pateicoties universālajai formulai un daudzpusīgajam pielietojumam.

Neatstāj kaitīgus nosēdumus, jo nesatur fosfātus, spēcīgas skābes vai hlora balinātāju, un tas pilnībā bioloģiski noārdās.

Mājas uzkopšanas preces var iegādāties interneta platformā www.amway-latvia.com.

5. «Madaras» svētku «make-up» izlase

Izgaismojošs korektors. Pateicoties tā unikālajai tekstūrai un smalkiem koriģējošiem pigmentiem, šis dabiskais, sertificētais korektors pilnveido tavu sejas toni, paliekot pilnīgi nemanāms. Tas izgaismo, koriģē un kopj ādu, uzlabojot tās izskatu bez smaguma sajūtas vai samākslota efekta.

Šis vieglais minerālu tonālais krēms apvieno variējamu, vidēju līdz maksimālu sedzamību ar maigi mirdzošu tekstūru. Izlīdzina ādas toni, piešķirot sejai veselīgi starojošu izskatu.

Tam ir SPF15 saules aizsardzība. Tas ir bagātināts ar cinka oksīdu ‒ dabisku saules aizsarglīdzekļu obligāto klasiku ‒ viegli mirdzošais tonālais krēms nodrošina plaša spektra aizsardzību pret ādai kaitīgo UVA/UVB starojumu un citiem apkārtējās vides faktoriem.

Unikāli toņi, daudzdimensionāls un koķeti maldinošs efekts ‒ «Guilty Shades» acu un vaigu ēnas derēs gan vieglam ikdienas grimam, gan avangardiskiem tēliem. Atkarībā no izvēlētā toņa un tavām radošajām iecerēm klāj šīs ēnas uz acu plakstiņiem, vaigu kauliem, deniņiem, lūpām ‒ kur un kā vien uzdrīksties.

Mirdzošā izgaismotāja smalkie dabiskas izcelsmes minerāli atstaro gaismu, radot skaistu mirdzumu. Līdzekli lieto pavisam nedaudz, lai piešķirtu sejas ādai maigu starojumu, vai klāj vairākās kārtās kosmiskam spīdumam.

Lieto vienu pašu vai pievieno mazliet izgaismotāja ikdienas mitrinātājam vai tonālajam krēmam, nodrošinot mirdzošāku pārklājumu.

Izceļ vaibstus un atsvaidzina sejas toni, piešķirot grimam papildu dimensiju. Ideāls arī ķermeņa ādai.

Mitrinošais lūpu spīdums «Glossy Venom». Izmeklētas, dabiskas spīduma daļiņas spēlējas saulē vai starmešu gaismā, radot daudzdimensionālu efektu - pilnīgākām lūpām, kas izskatās neticami sulīgas un maigas. Maigās, kopjošās formulas pamatā ir antioksidantiem bagātās melleņu un rīsu kliju eļļas, kā arī 100% vegāniski augu izcelsmes vaski, kas piešķir lūpām spīdumu un sulīgu apjomu. Vitamīns E nodrošina papildu rūpes un aizsardzību.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā