Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Aktuālāko kultūras, mākslas, izklaides notikumu TOP 5

© Publicitātes foto

2.lapa

Gada nozīmīgākā modes un tekstila izstāde

No 26. līdz 28. aprīlim Ķīpsalā, laikā, kad notiek izstāde «Bērnu pasaule 2019», paralēli izstāžu hallē notiks nozīmīgākais modes un tekstila industrijas pasākums profesionāļiem un interesentiem - «Baltic Fashion & Textile Riga 2019». Savu produkciju prezentēs uzņēmumi no vismaz 11 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Polijas, Krievijas, Itālijas, Apvienotās Karalistes un Bulgārijas. Izstādē būs plaši pārstāvēti audumu ražotāji, pieejams daudzpusīgs šūšanas piederumu, mājas tekstila un interjera audumu klāsts, kā arī šūšanas iekārtas un ekipējums industriālajiem ražotājiem. Tāpat arī varēs iegādāties jau gatavu apģērbu sievietēm, vīriešiem un bērniem - no veļas un sporta apģērba līdz apaviem un aksesuāriem.

Izstādes darbalaiks: no 26. līdz 27. aprīlim no 10.00 līdz 18.00 un 28. aprīlī no 10.00 līdz 17.00. Ieejas biļetes cena: 3 eiro. Autostāvvieta bez laika ierobežojuma: vieglajam auto - 4 eiro, autobusam - 7 eiro.

RainSisters-SS19-inspiring-blue-coat-frill-details

Zīmola «RainSisters» mēteļi ir gluži kā kleitas - to dizains, sievišķīgās formas un izmantotā auduma raksts palīdz izcelt sievišķību un eleganci. Mēteļi ir radīti no augstas kvalitātes ūdensizturīga un elpojoša membrānauduma, kas uztur nemainīgu ķermeņa temperatūru un pasargā no samirkšanas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā