Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Aktuālāko kultūras, mākslas, izklaides notikumu TOP 5

© Publicitātes foto

Piedāvājam ieskatu, kādi tuvākajā nākotnē paredzēti izklaides, mūzikas un modes notikumi, kas norisināsies gan Rīgā, gan citviet Latvijā. Tāpat noderīga informācija par aktuālākajām izstādēm, kurās atradīsiet sadzīvei nepieciešamās lietas.

Mazuļa pūriņu jādodas iegādāties uz Ķīpsalu!

No 26. līdz 28. aprīlim Ķīpsalā notiks plašākā bērnu preču un aktivitāšu izstāde «Bērnu pasaule 2019», kurā varēs atrast visu nepieciešamo mazuļa pūriņam, kā arī par izdevīgām cenām iegādāties jaunākās preces mazuļiem, sākumskolas vecuma bērniem, arī grūtniecēm un vecākiem. Bērni izstādes laikā varēs piedalīties teju 40 izglītojošās, sportiskās un radošās aktivitātēs!

Ķīpsalā vienuviet varēs apskatīt jaunākās ratiņu kolekcijas un saņemt speciālistu konsultācijas, izmēģināt dažādo ratiņu funkcijas un tos iegādāties par izstādes cenām. Tāpat arī plašā klāstā būs pieejamas labākās mēbeles bērnistabai ne tikai no Latvijas, bet arī citām valstīm. Lai mazuli apģērbtu ikvienā gadalaikā, dažādi zīmoli piedāvās bērniņa garderobei flīsa kombinezonus, vēju un mitrumu necaurlaidīgas vējjakas, krāsainas un ērtas kokvilnas trikotāžas kleitas, cepures un tuneļšalles, rāpulīšus un ikdienas apģērbu. Plašajā preču klāstā ikviens varēs atrast visu nepieciešamo mazuļa higiēnai un attīstībai.

Izstādes darbalaiks: 26. aprīlī no 10.00 līdz 18.00, 27. aprīlī no 10.00 līdz 18.00, bet 28. aprīlī no 10.00 līdz 17.00.

Ieejas biļešu cenas: pieaugušajiem - 6,00 eiro, bērniem no 3 gadu vecuma - 3,00 eiro, pensionāriem, invalīdiem un studentiem - 4,00 eiro. Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm: ģimenes biļete - 12,00 eiro (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni; ja vairāk bērnu - 1,00 eiro par katru). Autostāvvieta vieglajam auto pie Izstāžu centra bez laika ierobežojuma - 4 eiro.

Biļetes uz izstādi var iegādāties internetā:

https://www.bezrindas.lv/lv/bernu-pasaule-2018-1/4749/

Turpinājumu lasi nākamajā lapā